Az automatizált bejáratok használata szinte már valamennyi középületen, üzletközpontban és irodaháznál elengedhetetlen. A kényelmet és biztonságot nyújtó ajtók napi szinten segítik az épületekbe való be- és kijutást, éppen ezért érdemes a megfelelő karbantartásra is ügyelnünk.

 

A megbízható és hosszú távú üzemeltetés alapját képezi a megfelelő szervizelés, melyet hazánk legnagyobb automata ajtóival foglalkozó cége, a FAAC Hungary Kft. szerviz ágazata is igazol. Az egyedi igényekre szabott bejáratokba fektetett költségek úgy térülhetnek meg a leghatékonyabban, ha a rendszerek működése folyamatos ellenőrzés alatt áll, és az esetlegesen előforduló hibák szinte azonnal javításra kerülnek. Nézzük részletesebben, hogy milyen ismérvei vannak egy jó szerviznek.

 

Megbízható működés alapja

 hirdetes_300x300  

 

Az önműködő bejárati ajtók esetében a megbízhatóan működő nyitás és zárás alapvető elvárás. Ahhoz, hogy mindig a maximumot tudja nyújtani a beépített nyílászáró, szükséges az elektronika és a mechanika rendszeres ellenőrzése.

 

Az automatizált ajtók beépítése után, az általános garanciális időszak alatt rendszeres ellenőrzés elvégzése javasolt. Ekkor megvizsgálják a szakemberek a beépített eszközök, kiegészítők működésének pontosságát és alkatrészcserével vagy apróbb karbantartásokkal óvják a rendszert. 

 

Éjjel-nappal elérhető

 

Olyan helyzetekben, amikor már meghibásodás történik, a legfontosabb a gyors cselekvés. Kiemelkedő újítás egyes automatizált ajtóknál, hogy az informatív LCD paneles kijelzőegységen a hibaüzenetek magyar nyelven jelennek meg, így a szerviz számára értékes információk oszthatóak meg már a bejelentéskor. Ennek alapján felkészülten, a megfelelő alkatrészek birtokában indulhatnak a kollégák a helyszínre és végezhetik el a javításokat.

 

Sőt egyes esetekben akár megoldható a probléma a hibás ajtót kezelő személyzet bevonásával, hiszen egy jó szervizben éjjel-nappal elérhetőek telefonon a szakképzett kollégák, akik távoli segítségnyújtással a legtöbb hibabejelentést orvosolni tudják.

 

Edukált szakemberek

 

Egy profin működő szerviz alapvetően az alkatrészek azonnali biztosításával, a gyors kiszállással és a megfelelően edukált szakemberekkel tudja a tökéletes szolgáltatást biztosítani. A technikai eszközök fejlődése szinte naponta hoz újabb változásokat, melyeket a karbantartást és szerelést végző szakembereknek is folyamatosan követniük kell. 

 

A legtöbb gyártó és forgalmazó cég biztosítja a saját készítésű automatizált ajtók karbantartására vonatkozó tudásanyagot kollégáinak, azonban kevesen képesek más gyártók termékeinek javításához szükséges ismeretet átadni. Pedig a teljes körű szolgáltatáshoz hozzátartozik, hogy márkafüggetlen szervizként egy hiba kijavítását megoldják a kollégák.

 

Összességében elmondhatjuk, hogy a komplex szervizszolgáltatáshoz hozzátartozik a gyors reagálás, mely 24 órában elérhető, a szakképzett kollégák és az automatizált bejáratok folyamatos karbantartása.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!