A vezetés sokszor fárasztó és kényelmetlen lehet. Néhány egyszerű kiegészítő beszerzése azonban képes lehet sokkal komfortosabbá tenni az autóban töltött, hosszú órákat is. Megéri áldozni erre annak érdekében, hogy komfortosabbá és szebbé váljon a belső tér.

 

Most megmutatjuk azt, mikor érdemes megfontolni néhány új autós kiegészítő beszerzését. Illetve azt is, hogy melyek azok a dolgok, amelyek egyetlen járműből sem hiányozhatnak, ha szeretnénk, hogy az belülről is esztétikusabb és kényelmesebb legyen.

 

Lehangoló megjelenésű ülések

 

 hirdetes_300x300  

Az ülések állapota közvetlen hatással van az autó megjelenésére, ezáltal a vezetéssel töltött időre is. Ha az üléshuzat kopott, fakó vagy kényelmetlen, az egyértelmű jele annak, hogy érdemes lesz lecserélni.

 

Az új üléshuzatok nemcsak esztétikai szempontból dobják fel egy autó megjelenését, de kényelmesebb vezetési élményt is biztosítanak. A vásárlás során érdemes strapabíró anyagból készült, az autónk belső terével összhangban lévő színű megoldást választani.

 

Töltési lehetőség hiánya

 

Napjainkban már szinte nem is létezhetnénk okoseszközök nélkül. Előfordulhat azonban, hogy a telefonunk útközben lemerül, de megeshet az is, hogy egy hosszú út során a GPS szorul töltésre. Éppen ezért nem kérdés, hogy az autós kiegészítők listáján helyet kap az autós töltő is.

 

A hagyományos szivargyújtós töltőkön túl ma már olyan USB-csatlakozóval ellátott verziókat is vásárolhatunk, amelyekkel segítségével egyszerre akár több készüléket is tölthetünk. Ez rendkívül hasznos és kényelmes lehet például abban az estben, ha a navigációs rendszer használata mellett mobilunkat is tölteni szeretnénk, vagy épp az utastérben másnak is szüksége van az áramra.

 

Kevés tárolóhely

 

A vezetés során szükségünk lehet arra, hogy bizonyos dolgoknak helyet találjunk. Lehet szó akár egy üdítősdobozról vagy épp a GPS-ről és a fedélzeti kameráról is. Ha nincs elég biztonságos és kényelmes tárolóhely az autóban, sajnos az utazás nemcsak kényelmetlen, de balesetveszélyes is lehet.

 

Annak érdekében, hogy ezt elkerüljük, ma már különböző fajtájú és formájú mobil tartó eszközök közül választhatunk. Ezeket a műszerfalon vagy az utastér egyéb pontjain is rögzíthetjük, ahol stabil tárolási lehetőséget kínálnak a mobiltelefonunknak vagy kisebb kiegészítőinknek.

 

Kényelmetlen vezetés

 

A hosszú vezetés sokszor fizikailag is megterhelő lehet. Különösen abban az esetben, ha közben nem tudjuk pihentetni a karunkat, és nem biztosított a megfelelő testtartás lehetősége. A könyöklők ergonomikus tervezése támogatja a kényelmes és természetes testtartást, hozzájárulva ezzel a vezető fizikai jóllétéhez. 

 

Egy jó könyöklő lehetőséget ad a teljes felkar vezetés közbeni pihentetésére, ennek köszönhetően pedig egyrészt komfortosabbá, másrészt pedig biztonságosabbá teszi az utazást.

 

Amennyiben szeretnénk beszerezni a kényelmes és biztonságos utazáshoz szükséges kiegészítőket, érdemes szétnézni a neten. Az olyan oldalakon például, mint a Peppi webáruháza, néhány kattintással szinte mindent beszerezhetünk.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!