Aki látott már amerikai filmet, amelyben esküvői jelenet is volt, garantáltan ismeri a Chiavari vagy amerikai székeket, amelyek szerte a világon nagy népszerűségnek örvendenek a való életben is, sokan választják elegáns és ünnepélyes rendezvényekre. 

 

A rendezvényszervezés összetett feladat, rengeteg koordinációt és rugalmasságot igényel, hiszen egyrészről ki kell szolgálni a megrendelő igényeit, másrészről megtalálni és felkészíteni a megfelelő helyszínt az esemény fogadására. A megrendelő elvárásainak megfelelő berendezések is hozzájárulhatnak a lebonyolítás sikeréhez. Bankett, esküvő, díjátadó vagy más ünnepélyes eseményeken kiemelten fontos lehet az esztétikus bútorok használata, ennek tökéletesen megfelelnek a Dublino-nál kapható elegáns Chiavari székek. Mit kell tudni ezekről? 

 

A rendezvénybútorok legfontosabb jellemzői

 

 hirdetes_300x300  

A különféle rendezvényeken rendkívül fontos, hogy kényelmes székek álljanak rendelkezésre, hiszen akár egy konferencia, akár egy esküvő vagy fogadás alkalmával hosszú órákat töltenek a vendégek ülve. Ezenfelül a tartósság is lényeges szempont, hiszen a folyamatosan változó összetételű és testsúlyú közönség rendkívüli megterhelésnek teszi ki az ülőalkalmatosságokat. 

 

Üzleti eseményeken kevésbé elvárás a bútorokkal szemben az elegáns megjelenés, azonban a ceremoniális alkalmakkor ezek is a dekoráció részét képezik, így a díszes székek és asztalok előnyt élveznek. Persze a székszoknyáknak és terítőknek köszönhetően alkalomra szabható szinte minden bútor, de miért bajlódna vele, ha egy Chiavari szék önmagában megtestesíti mindazt, amivel a vendégei elégedettek lesznek?

 

Bútorok minden eseményhez

 

Bár a legtöbb rendezvényhelyszín szakosodik egy-egy típusra, a rugalmasság, alkalmazkodóképesség nem hátrány, ezt a berendezésnél jó észben tartani. A könnyen és egyszerűen mobilizálható, a tárolást a rakásolhatóság, összecsukhatóság révén megtestesítő székek és asztalok rendkívül praktikusak, és megkönnyítik a szervezők dolgát. Ezáltal gyorsan alkalmazkodhat a változatos létszámhoz, eseményekhez.

 

A bútorok kiválasztásának nulladik lépése, hogy eldöntse, kizárólag beltéri használatra szánja-e vagy kültéri rendezvények lebonyolítását is vállalja. Utóbbi esetben az időjárásnak ellenálló bútorokat kell választania. A résztvevők függvényében speciális méretű és kialakítású székekre is szüksége lehet, illetve azt is tudnia kell, milyen stílusban rendezné be a helyszínt. 

 

Egy örök klasszikus, a Chiavari szék

 

Reprezentatív eseményeken mi is lehetne a legmegfelelőbb, mint egy Chiavari szék, amely kellően díszes, ugyanakkor rendkívül tartós és strapabíró, továbbá változatos anyagokból készül. Megtalálja a kínálatban a klasszikus faszékek mellett a kültéren is használható műanyag és fém változatokat kárpitos vagy kárpit nélküli változatban, számos elegáns színben. 

 

A kényelemről sem kell lemondania, ezek a Chiavari székek igazán tökéletesek.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!