Egy kiskutya érkezésére alaposan fel kell készülni, nem elegendő néhány kellék beszerzése, ugyanis az etetéshez, alváshoz, sétáltatáshoz, trenírozáshoz, ápoláshoz is szükségünk lesz jó pár kiegészítőre. 

 

Ezek egyesével történő összeválogatása nemcsak időigényesebb és költségesebb, hanem fennáll annak is a veszélye, hogy időközben elfelejtünk valamit. A Grandopet.hu kiskutya kezdőcsomagjai épp ebből a célból készültek, hogy általuk ledobhassák az újdonsült gazdik a keresgélés, válogatás terhét.

 

Mit nyerhetünk a kezdőszett által?

 

 hirdetes_300x300  

Amikor eldöntjük, hogy befogadunk egy kölyökkutyát, az hatalmas öröm az egész család számára, de a boldog várakozás pillanatait alaposan beárnyékolhatja, ha elveszünk a sok termék között, és hiába szánunk rá elegendő időt és fáradságot, mégsem sikerül a legjobban az összeválogatás. Elkerülhetetlen, hogy valami apróság lemaradjon, ez pedig nem kevés bosszankodással járhat. Nem beszélve arról, hogy eleinte nehézséget okozhat az is, hogy eldöntsük mi a kiskutya számára a legjobb választás eszközök, eledelek, kiegészítők terén.

 

A kezdőcsomagok azonban állatorvosokkal történő konzultáció alapján készültek, állategészségügyi szempontok figyelembevételével. A mi felelősségünk, hogy a legjobb gazdik legyünk, és azt adjuk kedvencünknek, ami számára a legideálisabb minden téren. 

 

Időt, energiát és pénzt is spórolhatunk, ugyanis külön-külön beszerezve a termékeket, jóval magasabb költségekkel számolhatnánk, mint egyben egy praktikus csomagban megvásárolva.

 

Biztonságos otthoni környezet megteremtése

 

Nem csupán az alapvető felszerelések beszerzése a feladatunk, hanem egy kutyabarát otthon megteremtése is. Ehhez pedig kétségtelen, hogy több időre lesz szükségünk. Elpakolni a rágható, illetve veszélyes, mérgező szobanövényeket, lekeríteni a neki szánt területet, ez mind időigényes. Éppen amiatt is remek választás a kezdőszett, hiszen így foglalkozhatunk a biztonságos környezet kialakításával, ahelyett, hogy a beszerzendő termékeket keresgélnénk.

 

A kölyök “kuckójának” nemcsak biztonságosnak, hanem otthonosnak is kell lennie, egy olyan menedékhelyként kell funkcionálnia, ahol megnyugodhat, kellemesen érezheti magát. Mindehhez persze időre lesz szüksége, hiszen egy teljesen idegen környezetbe kerül, ahol újdonságok veszik körül.

 

Boldog, gondtalan várakozás

 

Láthatjuk, hogy a legjobb döntés egy kezdőszett beszerzése, így hatalmas terhet dobhatunk le a vállunkról, miközben biztosak lehetünk benne, hogy gondosan összeválogatott felszereléseket és termékeket biztosítunk kedvencünk számára. Nekünk csupán annyi a dolgunk, hogy kiválasszuk, hogy kistestű, közepes vagy nagytestű kutyának való csomag lesz a megfelelő.

 

Bundás pajtásunk hasonló lelkesedéssel fogadja majd új környezetét, mint amennyire vártuk, hogy megérkezzen hozzánk.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!