Amikor nemcsak belföldre, hanem külföldre is szeretnénk postázni valamit, akkor is több lehetőségünk van ennek megtételére. Érdemes alaposan körbejárni a témát, mielőtt lecövekelünk egyik vagy másik futárcég mellett, hiszen lehet, hogy az a szolgáltatás, amire éppen akkor szükségünk van, egy másik cégnél érhető el optimálisabb feltételek mellett.

 

A legnagyobbak nálunk is megtalálhatók

 

Nemzetközi berkekben ismertek már azok a cégek, amelyek több éve elérhetők és kiváló minőségű szolgáltatásaikkal kivívták már az ügyfelek bizalmát. Ezek a szállító cégek szerencsére már nálunk is elérhetők, ahogy az a Csomagnet.hu gyűjtőportál külföldi csomagküldés kalkulátora segítségével látható is. Itt mindössze néhány másodperc alatt már meg is kapjuk a listát, hogy küldeményünk paramétereit figyelembe véve milyen határidővel és milyen ellentételezéssel vállalják a csomagküldők a kiszállítást háztól házig.

 

 hirdetes_810x300  

Ha egy üzleti csomagról van szó vagy egy utolsó pillanatban eszünkbe jutott születésnapról, akkor nem kérdés, hogy azt kell választani, amelyik a leggyorsabban juttatja célba a dobozunkat. Ha pedig inkább árérzékenyebbek vagyunk és nem szeretnénk túl mélyen nyúlni ezért a pénztárcánkba, akkor választhatunk olyan opciót, amely ugyan hosszabb szállítási idővel, de olcsóbban kézbesít.

 

A hazánkban elérhető cégek

 

Jó néhány jeles nemzetközi céget megtalálunk hazai berkekben is, de a legnépszerűbbek jelenleg hazánkban a DPD, a GLS és a TNT, amelyek mindegyike több szolgáltatással elégíti ki ügyfelei igényeit függetlenül attól, hogy magánszemélyekről vagy üzleti partnerekről van szó. A DPD és a GLS inkább a közúti forgalomban tűnik fel, gyakran látjuk autóit az utakon elrobogni mellettünk, ha éppen nem hozzánk jönnek. A DPD csomagküldő révén kaphatjuk meg a legolcsóbban a kívánt szolgáltatást, ellenben valamivel hosszabb szállítási idővel kell számolnunk.

 

A GLS amolyan középmezőny a cégek tekintetében, mivel elfogadható árszínvonal mellett kínál minőségi szolgáltatást. Ha beírjuk a küldeményünk alap paramétereit, és főként, hogy mi a célország, akkor láthatjuk, hogy melyik vállalat hány nap alatt tudja kézbesíteni. A leggyorsabb még mindig a TNT, mivel ők azok, akik légi fuvarozással is dolgoznak, több, mint 200 országban vannak jelen a világon. Hazánkban kétféle lehetőséget kínálnak, amelyen belül választhatunk az egynapos vagy kétnapos szállítási határidők között.

 

A Csomagnet.hu-n keresztül jobban megéri!

 

A Csomagnet.hu nem csupán összesíti az egyes, hazánkban is elérhető csomagszállítók ajánlatait, hanem partneri szerződést is köt velük. Így mennyiségi alapon jelentős kedvezményeket tud kieszközölni rajtuk keresztül, amelyet a potenciális ügyfelek is érzékelhetnek, amikor összehasonlítják az egyes árakat a Csomagnet.hu és az adott cég honlapján. Ráadásul időközönként akciókkal is találkozhatunk, illetve kuponokkal plusz árengedményekhez juthatunk.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!