Február 26-án, (hétfőn) 18:00 órától Rimaszombatban, a Kultúrház Színháztermében

 

Lucia Žitňanská, igazságügyi miniszter, és Milan Ivan, a büntetésvégrehajtási intézetek vezérigazgatója jön beszélgetni a polgárokkal a Szabópusztai Büntetésvégrehajtó Intézet  épitéséről Rimaszombatban

 

 

 hirdetes_300x300  

Február 27-én, (kedden) 16:30 órától

 

A Szövetség a Közös Célokért társulás, a Rozsnyói Rákóczi Magyar Ház és a Magyar Közösség Pártja Rozsnyói Járási Elnöksége közösen szervezi meg Gordon László  természetbúvár Csodák a Gömör–Tornai karszton című fotókiállításának megnyitóját a rozsnyói Rákóczi Magyar Ház nagytermében.

 

Gordon László több mint ötven éve foglalkozik a Gömör-Tornai karszt geológiai változásaival, a térség flórájával, faunájával. Az ő fotóiból nyílik most kiállítás “Csodák a Gömör–Tornai karszton” címmel 2018. február 27-én 16.30 órától a rozsnyói Rákóczi Magyar Ház nagytermében (Komensky u. 4).

 

A kiállítást megnyitja: Dr. Duray Miklós, a Szövetség a Közös Célokért társulás elnöke, közreműködnek: Bódis Enikő (vers) és Dendis Izabella (gömöri népdalcsokor). A rendezvény házigazdája: Palcsó Zsóka, a Rákóczi Magyar Ház elnöke, szervezők: Szövetség a Közös Célokért társulás, Rozsnyói Rákóczi Magyar Ház, Magyar Közösség Pártja Rozsnyói Járási Elnöksége.

 

 

Február 27-én, (kedden) 17:30 órai kezdettel a Csillagházban (Daxner u.36), Rimaszombatban.

 

A Baráti Körök tisztelettel meghívják Önt és kedves családját Miklósvölgyi János előadására „Hogyan működik a jelenkor társadalma” címmel.

 

 

Március 2-án, (pénteken) 17:00 órakor Tornalján

 

A rimaszombati székhelyű Járási Testnevelési Szövetség, Besztercebánya Megyei Önkormányzata és Tornalja Városa szervezésében 52. alkalommal kerül sor Gömör és Kishont legjobb sportolóinak a kiértékelésére. Az ünnepi díjátadásra március 2-án, pénteken kerül sor 17.00 órától a tornaljai Tompa Mihály Városi Művelődési Központban.

 

 

Március 2-án, (pénteken) 18:00 órakor a Feledi Kultúrházban

 

Az MKP Rimaszombati Járási Szervezete szeretettel vár mindenkit a III. Gömöri Összetartozás Napja ünnepségre, amely Nőnapi ünnepséggel lesz egybekötve.

 

 

Összeállította: Mede Géza

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!