Augusztus 7-13 között a Hajógyári szigeten tartandó Sziget fesztiválon világhírű előadók, együttesek adnak koncertet. Fellép többek között Ed Sheeran, a Foo Fighers, a Florence & The Machine, Post Malone, de visszatérő művészek se hiányoznak majd a kínálatból.

 

Ilyen például Franz Ferdinand vagy Tove Lo. A rendezvényen sok sok kísérő program mellett a hazai zene is teret kap. Zenél a Quimby, a Punnany Massif és a Halott Pénz is.

 

Foto: instagram.com/vargabenedek92

 

A Szabadság szigete száztól is több nemzet, kultúra találkozása, ami a közös kikapcsolódásról, szórakozásról szól. Az egyhetes zenei fesztiválon augusztus második hetében sokszínű zenei kínálat mellett számos programmal várnak mindenkit.

 hirdetes_300x300  

 

 

Aki szeretné magát a hastáncban kipróbálni, az megteheti, de jógázás nélkül sem múlik el az esemény. A One Love faluban faluképek készülnek, és az UNHCR jószolgálati nagykövete, Emi Mahmoud is beszédet tart. Egykori menekültként a sorstársai és a hátrányos helyzetben élők életére szeretné felhívni a figyelmet. A számtalan tánc-workshop mellett különböző beszélgetések is zajlanak majd.

 

Foto: László Mudra (mudralaszlo.hu – Rockstar Photographers)

 

Idén is kreatívkodnak a Sziget Art Of Freedom projekt alkotói. Munkájuk gyümölcsei a látványos objektumok, pihenőhelyek.

 

A 2019. évi fesztivál a környezettudatosságra is felhívja a figyelmet, amelynek külön projektet biztosítanak a rendezvényen belül. A Love Revolutionon arra összepontosítanak, hogy a jelenlévőkben tudatosuljon a környezettudatos életvitel és a fenntartható fejlődés megtartása.

 

 

A részletes program elérhető ITT.

 

Sziget Fesztivál: Csatlakozz a Szeretet Forradalmához!

 

Laky Erzsébet

Sajtóhír/Körkép.sk

Képek forrása: szigetfesztival.com

 

DJ fronton is erősít a Sziget

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!