Európa egyik legjelentősebb könnyűzenei és kulturális fesztiváljára idén is számtalan fellépő érkezik.

 

photo: Kristóf Hölvényi /Rockstar Photographers www.instagram.com/kristofholvenyi/

 

A budapesti Óbudai-szigeten sorra kerülő Sziget Fesztiválra augusztus 7 – 13. között várják a szórakozni, az önfeledt bulizásra vágyókat.  A programkínálat 2019-ben sem okoz csalódást, hiszen a koncertáradat mellett beszélgetésekkel, workshopokkal és Beach Partyval várnak mindenkit.

 

A fellépők között többek között ott lesz Ed Sheeran, Foo Fighters, Florence + The Machine, The 1975, Martin Garrix, Richard Ashcroft, Catfish and the Bottlemen IDLES, Boy Pablo, W&W, Vini Vici, Carnage, Sigala, Hucci, Elderbrook, Roosevelt, Valeras, Welshly Arms.

 hirdetes_300x300  

 

photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

A Nagyszínpadon a koncertek mellett teret kap a „Love Revolution” kampány. A figyelemfelkeltő rövid beszédek témája „a körülöttünk zajló társadalmi változások és az ezzel kapcsolatos kollektív felelősségünk.” Jelen lesz világhírű főemlőskutató, egykori amerikai elnök és jószolgálati nagykövet is.

 

Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu – Rockstar Photographers

 

A Sziget Fesztiválon évről évre változásokat, újításokat vezetnek be. Idén ezek közé tartozik, a „Sziget-Festipay által üzemeltett készpénzmentes rendszer új, visszatérítés-számítási algoritmusa”, amit már a VOLT Fesztiválon kipróbáltak. Ennek bevezetésével a szervezők célja, hogy a látogatók problémamentesen láthassák számlaegyenlegüket amellett, hogy a megmaradt összeg visszaigénylését is segítse.

 

A megmaradt pénz visszatérítése során figyelembe veszik a feltöltés módját – helyszíni, online. Ez utóbbi „automatikusan visszautalásra kerül a fesztivál zárása után”, míg „a helyszínen feltöltött egyenleg maradványértéke csak a helyszínen váltható vissza, ezt a látogatónak személyesen kell igényelnie a feltöltőpontokon a fesztivál nyitva tartása alatt bármikor.”

 

Körkép.sk/Laky Erzsébet/Sajtóhír

Fotók: szigetfesztival.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!