Nem kell ezt tennünk, de akarjuk“ – hangzik a hétvégére tervezett losonci szűrőtesztelés jeligéje, melyet annak ellenére hirdetett meg a Losonci Városi Hivatal, hogy a járás az elmúlt hétvégén jó eredményt ért el, és „jobb“ járások közé lett besorolva.

 

Mint az a Losonci Városi Hivatal honlapján olvasható, Losonc város célja, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentse a pozitív esetek számát, hogy a COVID-automata bevezetése után a lehető legjobb fázisában kapjon helyet, ami a gyerekek iskolába való gyorsabb visszatérését is jelentené.

 

Losoncon a hétvégén 7 tesztelési helyszínt alakítanak ki, melyből 5 helyszínen kötelező a regisztráció, kettőn pedig nem. A regisztráció menete az elmúlt héthez viszonyítva nem változott.

 

 hirdetes_810x300  

A tesztelés szombaton és vasárnap reggel 8.00 órátol este 20.00  óráig fog tartani, két szünettel (12:00–12:45 és 17:00–17:45). Az utolsó mintavétel este 19:44-kor lesz.

 

Ha a keresett helyszínen és időpontban már nincsen szabad hely, akkor más időpontot vagy helyszínt kell kiválasztani. A lakosok bármelyik helyszín bármelyik időpontját igénybe vehetik, de ajánlott, hogy a lakhelyükhöz legközelebb eső helyszínt válasszák.

 

Azoknak, akiknek nincs lehetőségük elektronikus regisztrációra, a jelentkezésüket a 0907 832 836 mobilszám igénybevételével tehetik meg 8:00 és 20:00 óra között.

 

A kijelölt  tesztelési helyszínek Losoncon:

  1.  városi hivatal (Novohradská utca 1.)
  2. és 3. – L. Novomesky utcai Alapiskola (Rúbanisko II/3079)
  3. és 5. , Vajansky utcai Alapiskola (Vajanského 47)

 

Puntigán József

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!