Nyitókép: sopronfest.hu

 

Különleges koncertek, izgalmas kísérőprogramok és gasztrotúra is várható az idei első fesztiválon.

 

Első alkalommal szervezik meg a SopronFestet.

Kép: sopronfest.hu

 

A hűség városában április 28-án, 29-én, illetve 30-án zajlanak majd programok. Köztük koncertek, bor- és gasztronómia jellegű lehetőségek, színházi előadás, podcast fesztivál. Az események részben ingyenesek, részben pedig belépőjegyhez kötöttek. Erről bővebben ITT tájékozódhatunk.

 hirdetes_300x300  

 

Kép: sopronfest.hu

 

Koncertek sorozata

 

A Lővérekben lesznek a koncertek (ez valójában azonos a VOLT fesztivál helyszínével – szerk. megjegyz.). Jelentős programpontnak minősül a Quimby fellépése, a zenekar itt adja hosszú idő után újra első fesztiválkoncertjét. Az április 28-i programokat bővíti többek között a Carson Coma, Azahriah, a Follow the Flow és az On the Low.

 

 

Április 29-én is kiváló hangulat várja majd az érdeklődőket. Fellép a Halott Pénz, a  Wellhello, Beton.Hofi, Krúbi, a Valmar, Lil Frakk, a World is Mine vendégeként pedig Yamina és Jauri adnak majd koncertet.

 

 

 

A zárónapon (április 30.) Majka, a Tankcsapda, Dzsúdló, a ByeAlex és a Slepp, a Punnany Massif és a Margaret Island szórakoztatják majd a nagyérdeműt.

 

A fesztivál szervezői a Föld napjára is gondoltak. (Kép: sopronfest.hu)

 

Tárlatok

 

A megtekinthető kiállítások közül négyet már április 22-én, szombaton megnyitnak a SopronFest alkalmából a Liszt Központban.

 

 

A megnyitók közül több is részvételhez kötött – részletek ITT. A kiállításokra és a beszélgetésre a belépés viszont ingyenes.

 

További programok:

 

 

 

Körkép.sk/Laky Erzsébet

Forrás: Sajtóhír/sopronfest.hu/SopronFest Facebook-oldala

 

Megjegyzés:

Aki idén is szeretne Sopronban kikapcsolódni, annak figyelmébe ajánljuk a SopronFestet, ugyanis a VOLT fesztivál szervezői bejelentették, hogy a fesztivált a jelenlegi gazdasági helyzetre hivatkozva 2023-ban nem fogják megrendezni.

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!