Nyitókép: EFOTT Facebook-oldala

 

Csak szabadon!

 

Egy fesztivál, ahol a felhőtlen szórakozás mellett a vízparti nyaralás lehetőségét is biztosítják a szervezők. 2023-ban az EFOTT Legends keretében legendás magyar előadók, valamint fiatal énekesek „együtt” szólaltnak meg népszerű hazai slágereket az EFOTT színpadán.

 

Magyarország legnagyobb hallgatói fesztiválját július 12. és 16. között tartják a Velencei-tó partján. Itt többek között a Blue, a La Bouche, a Culture Beat, Azahriah, Dzsúdló, a Wellhello, a Follow the Flow, Majka, a Halott Pénz, ByeAlex és a Slepp, valamint Korda György és Balázs Klári is koncerteznek majd.

 hirdetes_810x300  

 

Koncertekből nem lesz hiány a Velencei-tónál!

 

Az EFOTT színpadára lép továbbá Nagy Feró, Zalatnay Cini, Karácsony János, a Neoton Família Sztárjai, Schoblocher Barbara, Lábas Viki, Kéri András (Columbo), Király Viktor és a BSW! Idén az EFOTT Legends elnevezés egy különleges, összművészeti showműsort takar. Ezen belül hozza össze a legendás magyar művészek és fiatal, népszerű énekesek produkcióit az esemény pénteki napján, július 14-én a Velencei-tó partján. A rendhagyó, összművészeti előadásban a Színház-és Filmművészeti Egyetem hallgatói állítanak színpadra egy 80-as, 90-es éveket megidéző produkciót, amelynek olyan, felejthetetlen magyar slágerek adnak keretet, mint pl. az Elfelejtett szó, a Holnap hajnalig, a 220 felett, a 8 óra munka, a Gyere, kislány, gyere, a Tölcsért csinálok a kezemből, a Zene nélkül mit érek én vagy A Dal a miénk.

 

„A különleges produkcióban megemlékezünk az eddigi EFOTT fesztiválokról, felelevenítjük a legjobb élményeket és dalokat is. A legendáknak köszönhetően a fiatalok és az örök fiatalok különleges formában, új előadásban találkozhatnak a valaha volt legnagyobb régi és mai magyar slágerekkel”

 

ismertette a részleteket Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke.

 

 

Egészségpercek

 

Az érdeklődők egészségére idén is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők. A fesztiválon lehetőséget biztosítanak arra, hogy a fesztiválozó tájékozódhasson az általános állapotáról. Ezenfelül, ha valakinek netán egy kis extra egészségügyi ellátásra lesz szüksége, a Semmelweis Egyetem mobil szűrőállomását kell keresnie az EFOTT UNIversumban.

 

Emlékezetes pillanatok a Velencei-tó partján…

 

Ilyen volt az EFOTT 2022-be

 

Részletek a fesztiválról: ITT

 

Körkép.sk/Laky Erzsébet/Sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!