Nyitókép: Körkép.sk

 

„Korlátlan” szórakozás a Csilizközben.

 

Generációkat megszólító programok jellemezték az első alkalommal megtartott HatárFestet. Ez Medvén többnyire a zenei kínálat sokszínűségének volt köszönhető.

 

 hirdetes_300x300  

 

Sendy, az esemény háziasszonya köszönetet mondott mindenkinek.

A köszönet helye

 

A Csallóköz-szerte népszerű Sendy, a rendezvény háziasszonya – PhDr. Dovičovičová Alexandra – már a fesztivál ideje alatt is számtalanszor köszönetet mondott mindazoknak, akik bármilyen formában segítettek a HatárFest megszervezésében, lebonyolításában. Beleértve azokat is, akik részt vettek a július 15-i eseményen. Mint mondta,

 

„Itt most nem az számít, hogy hány ember jött el az első HatárFestre! Hanem az, ahogy ezek Ti vagytok! Köszönöm Nektek!”

 

Biztatott mindenkit arra, hogy merjenek nagyot álmodni, illetve az álmaikért tenni. Hiszen a társzervezőivel karöltve minden ellenállás, nehézség ellenére is megszervezték az eseményt.

 

Még a díszítésre is ügyeltek.

 

Sendytől, a főszervezők egyikétől megtudtuk, a céljuk elsősorban az volt, hogy egy jelentősebb mulatságot, rendezvényt szervezzenek, egyúttal valami újat kívántak megalkotni a Csilizközben.

 

 

Nagykoncertek sorozata

 

A zenei stílusok felhoztala változatos volt a HatárFesten. Így sokan találtak kedvükre való műsorszámot. Az esemény kiemelkedő nagykoncertjei közé sorolható a Republic és a Curtis Live Band vérpezsdítő fellépése. Rajtuk kívül a Romaton, Bódi Csabi, a Groovehouse, illetve Mr. ANDREAS is szórakoztatták a közönséget.

 

További képeink:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Körkép.sk/Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.