Nyitókép: Körkép.sk

 

Egyre több helységben válik hagyománnyá a közterületen való óévbúcsúztató, egyúttal újév-köszöntő. Így volt ez Győrben, Pozsonyban, de több csallóközi településen is. Ott jártunk.

 

Pozsonyi szórakozás

 

Matúš Vallo polgármester közösségi összejövetelre hívta az érdeklődőket. Beszédében nemcsak a pozsonyiakat köszöntötte, hanem azokat is, akik szeretik a várost. Örömmel kívánt mindnyájunknak boldog új évet, jó egészséget, bátorságot, megfontoltságot, boldogságot.

 

 hirdetes_300x300  

„Legyen a 2024-es év a béke és a kalandok éve!”

 

– fogalmazott.

 

 

 

 

A pozsonyi eseményre, ahol látványos fényfestéssel is készültek, több ezren látogattak ki.

 

 

 

Tombolás Győrben

 

A szervezők nem bízták a véletlenre az ünneplést! A városháza előtti téren több népszerű zenekar lépett színpadra az óév utolsó napján.

 

 

 

 

Az utcai szórakozásra számtalan felvidéki is érkezett. Színpadra lépett többek között a Hooligans zenekar, majd Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus is. Ez utóbbinál Heincz Gábor Biga is megjelent.

 

 

 

 

Bakai szilveszter

 

A felső-csallóközi rendezvényt a koraesti órákban tartották meg. A különleges összejövetel a községháza előtti parkkertben zajlott. A forraltboros találkozáson hagyományos szilveszteri tűzijáték is látható volt.

 

 

Szabadtéri újév-köszöntés Sárosfán

 

Az eseményt a helyi önkormányzat szervezésében tartották meg  több száz érdeklődő előtt. A tűzijáték mellé fogyaszthattak szarvasgulyást, forralt bort és pogácsákat is.

 

 

 

 

 

 

 

 

Újév-köszöntő volt még többek között Pozsonyeperjesen és Vásárúton is.

 

Körkép.sk/Laky

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!