„Kedves Facebook-barátok, Rajongók, Gyűlölők, Újságírók, Politikusok és Többiek!

 

 

(…)

 

 hirdetes_300x300  

SEMMILYEN szardobálástól nem félek, mert az alapvetően nem más, mint olyan emberek próbálkozása, akik a láthatóan unalmas életük nagy részét azzal töltik el, hogy mások Facebook-oldalain békétlenséget szítanak. Más szavakkal: a gyengék bosszúja. (…)

 

 

Én mindig egy kényelmetlen sportoló voltam, aki kritikusan visszakérdez és őszintén elmondja a saját véleményét. Ezért voltam és vagyok sikeres. Nekem sikerült egy ejtőernyővel a hátamon meghódítanom a világot, első emberként átlépnem a hangsebességet és ezzel történelmet írnom. Megmutattuk a világnak, hogy Ausztria többet is fel tud mutatni Mozartnál és a barna múltnál. Ezzel az emberiségnek egy felejthetetlen pillanatot adtunk, az ifjúságot motiváltuk, és bebizonyítottuk, hogy a fegyelem, az önbizalom és a kemény munka a végén sikerre vezet.

 

Nem vagyok sem zenész, sem színész, így nem is kell senkinek megfelelnem, hogy eladjam a filmjeimet vagy zenéimet. Nincs szükségem menedzserre vagy közösségimédia-tanácsadóra sem, aki előírja nekem, mit szabad mondanom vagy írnom a nyilvánosság előtt. A szponzoraim és partnereim mögöttem állnak, mert azt becsülik, ami vagyok: 100 százalék hitelesség. (…)

 

(…)

 

A mi erkölcsi KÖTELESSÉGÜNK a VALÓBAN védelemre szorulók SEGÍTÉSE és számukra egy emberséges lét biztosítása (kérem, olvassák el kétszer).

 

De az ERKÖLCSI iránytű nem terjedhet addig, hogy az államunk elveszíti a szuverenitását és hagyjuk, hogy CSAK az érzelmeink vezessenek minket.

 

Baumgartner, aki az űr pereméről való ejtőernyős ugrásával, valamint a hangsebesség átlépésével vált világhírűvé:

 

 

 

Az ÁLLAMNAK KÖTELESSÉGE, hogy védelmezze a népet és az országon belül biztosítsa a biztonságot. 

 

Ha több százezer menekült, akár csak fegyver nélkül bevándorol az országunkba, az nem kicsit veszélyes. A jelenlegi kormányzatunk évek óta tudta, hogy ez a probléma létezik, de nem cselekedett, és így teljességgel BŰNÖS.

 

Ahogy Angela Merkel német kancellár is, aki az ő katasztrofális Willkommenspolitikjával időközben nem a megoldást képviseli, hanem a problémát magát. Ezt most már a saját pártjában is sokan így látják. A kormány minden jelenlegi lépése a kétségbeesésből születik és nem segítenek sem a menekülteknek, sem a saját népüknek.

 

 

A rendőrség és a hadsereg NEM SZÓLALHAT MEG és nem szabad beszélniük az aktuális problémákról a sajtónak. (…) Politikailag korrektnek kellene lennünk. Micsoda lehetetlen szó ez. 

 

A politika és a korrektség annyira ellentétes egymással, mint az iszlám és a kereszténység.

 

 

A NÉP JOGGAL dühös, mert hazánkban a jövő már nem lesz olyan, mint amilyen egykor volt. Fel kell tennünk a kérdést: mennyire vagyunk készek feladni az identitásunkat és kultúránkat, hogy egy teljesen más vallással és ideológiával cseréljük fel őket? Mi lesz a mi NŐJOGAINKKAL, ha az országunkat egy olyan kultúrával kell megosztanunk, ahol a nőknek NINCSENEK jogai? A történelem nem egyszer megmutatta, hogy az ilyen próbálkozásoknak NINCS jövője!

 

 

Ha az ember arra gondol, hogy Barack Obama Nobel-békedíjat kapott és ennek ellenére a hivatali ideje alatt több dróntámadást intézett, mint bármelyik korábbi amerikai elnök, és ezzel számos ártatlan ember haláláért felel; akkor ORBÁN VIKTOR magyar miniszterelnöknek is Nobel-békedíjat kellene adni. Mert ő az egyedüli, aki  helyesen cselekedett. A HAZÁJÁT és az őt megválasztó NÉPÉT VÉDTE!

 

 

Az EU közben TÉTLENÜL nézi az eseményeket és még egyszer megmutatja, mennyire megbukott. Hol van Brüsszel FELSZÓLÍTÁSA az AMERIKAIAKNAK (akik ezt a bibliai léptékű menekültáradatot okozták), hogy segítsenek? Amerika DESTABILIZÁLTA Európát és megalapozottan lehet azt hinni, hogy pontosan ez volt a szándéka.

 

 

Ideje magával a problémával foglalkozni, és a politikusainknak (NEM MINDEGYIKNEK) azt mondani: aki ELŐRE gondolkodik, nem kell UTÓLAG gondolkodnia.

 

 

Felix Baumgartner (facebook)

 

 

A bejegyzést a mandiner.hu fordította magyarra.

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!