Katarína Macháčková: nem lépek kormányra a Smerrel, inkább lemondok párttagságomról - Körkép.sk
facebook

Katarína Macháčková: nem lépek kormányra a Smerrel, inkább lemondok párttagságomról

Kedves barátaim, pénteken vettem csak át a tanúsítványt arról, hogy képviselőnek választottak, és már fontos döntés előtt állok a hogyan továbbot illetően. Az életem során mindig igyekeztem elvi álláspontot képviselni azokban a dolgokban, amelyek ezt megkövetelik.

 

A választások előtt változást ígértem a választóinknak, és egyértelműen kijelentettem, hogy nem lépünk közös kormányra a Smerrel. Ezt az ígéretemet be is tartom, és ha ez bekövetkezik, lemondok párttagságomról a Sieťben.

 

Megtartom parlamenti képviselői mandátumomat, és folytatom a választóim érdekképviseletét, függetlenül attól, hogy ez milyen hatással van személyes kényelmemre, amit egy ilyen kormányban biztosíthattam volna.

 

A döntésemet nem másítja meg az sem, hogy már a választási kampányban, és most is, amikor a hatalomért folyó harc még nem ért véget, folytatódnak a támadások ellenem és a családom ellen.

 

Köszönöm mindenkinek, aki ebben a helyzetben támogat. Az önök véleménye megerősítenek engem abban, hogy van értelme annak, amit csinálok.

 

Katarína MacháčkováFacebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Király Zsolt

Király Zsolt, 45 éves közgazdász, a Körkép.sk alapító főszerkesztője. A 2015-ös Újságírói Díj nyertese oknyomozó kategóriában. Korábban a .týždeň-ben, a Heti Válaszban, valamint több országos szlovák és magyar nyelvű médiában is publikált.

Kövessen minket