Azon gondolkodtam, hogy mitől van az, hogy a pozsonyi intellektuális elit egy része képes bármilyen lépést megvédeni, mely az oligarcha tákolmány létrejöttéhez vezet. Kezdve annak gyorsaságától, a Fico – Kaliňák-Kováčik trió korrupcióellenes küzdelmén át az „EU-s alapokkal teli” tárcákig a Most-Híd és a Sieť számára.

 

Mindig egy kicsit szomorú volt számomra, hogy az intellektuális elit egy részének zavaróbb volt a fellépés formája, hogy a migránsválságra adott válaszok nem eléggé „politikai korrektek”, mint az illegális kampányfinanszírozás, a feketepénzek és a korrupció.

 

Azt gondolom, hogy ennek oka a többségében okos és művelt embereknél az volt, hogy nem képesek beismerni hibájukat, hogy ezeket a pártokat és vezetőiket sokáig támogatták – amiben semmi rossz nincs – barátok voltak.

 

 hirdetes_300x300  

És mivel senki sem hibátlan, nem csak másokat szeretnék hibái beismerésére felszólítani, hanem én magam is szeretném elismerni hibáimat.

 

 

Nem vagyok tőle boldog, inkább csalódott, hogy két legnagyobb politikai hibám a mai naptól kezdve ott fognak ülni a Koalíciós Tanácsban Robert Ficoval.

 

Bocsánatot kérek önöktől miattuk.

 

Daniel LipšicFacebook 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!