Sokunk közkedvelt politikusa és barátja. Úgy ment el közülünk 3 évvel ezelőtt, hogy nem volt lehetősége elbúcsúzni sem rokonaitól, sem barátaitól, kollégáitól, politikus társaitól, sem a szeretett felvidéki magyarságtól. (..) Mindig hű maradt önmagához, családi hátteréből kapott neveltetéséhez, a becsülethez, tisztességhez, a haza és nemzet szeretetéhez, kisebbségi voltához és a Felvidék magyar közösségéhez.

 

(..)

 

A saját pártja közösségében zajló személyeskedő támadások, pártvezetői önző huzavonák, személye elleni támadások kikezdték az ő türelmét és megértését is. (..) Duka-Zólyomi Árpádnak csak a brüsszeli kollégák és magyar közösségünk nagyobbik részének bizalma maradt. Merem remélni, hogy a nagyobbik részének, a nem politizáló, tisztességes felvidéki magyar közösség alkotta többségnek, aki az emberséget, személyiségének nagyságát, karizmáját, intelligens politikus voltát tisztelte Duka-Zólyomi Árpádban.

 

 hirdetes_300x300  

(..)

 

Tiszteljük és őrizzük meg emlékét most mindannyian – pártállás és személyes ellenérzés nélkül. Ellenségei próbálják meg legalább halálában nem támadni, ha már tisztelni nem nem tanulták meg.”

 

Füri Erzsébet: Facebook, (via: tenyek.sk)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!