(…)

 

Tisztában vagyunk a klub jelenlegi helyzetével és lehetőségeivel, pozitívumként értékeljük, hogy folyik a stadion átépítése, épül az akadémia reményeinknek megfelelően.

 

Az érezhető visszaesés, a játékosok tudásának, technikai képzettségük folyamatos romlása, a játék kivitelezésének negatív minősége mellett, ami a szurkolók számára elengedhetetlen és elsődleges probléma, és ami miatt tollat ragadtunk, az a jelenlegi hozzáállása a játékosoknak a mérkőzésekhez! Hiányzik az elszántság, a csapategység, az akarat, a küzdőszellem, a MEGALKUVÁST NEM ISMERŐ GYŐZNI AKARÁS, a DAC szellem, elveink megértése, ami miatt ők itt vannak!

 

 hirdetes_300x300  

Sokak szerint az ország egyik legnagyobb szurkolótábora vagyunk otthon és idegenben is, maximálisan támogatjuk kedvenc csapatunkat, de az elmúlt hetek eseménye és teljesítménye eredményezte, hogy az YBS FANKLUB és a többi DAC szurkoló fölemelte a hangját, véleményt formálnak a látottakból, kinyilvánítják hozzáállásukat és ezen tények alapján követeljük a változtatást!

 

Nem tudunk azonosulni a csapat elveivel! Az, hogy nem képviseljük a klub színeit a kerítésen, csak a kezdet volt. Az, hogy csak némán leülve tekintjük vagy háttal állva szurkolunk, ennek folytatása…!!!

 

(…)

 

YBS DAC fanklubfacebook

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!