Sokan talán úgy gondolták, hogy a kettős bypass műtét után R.Fico rájön, mi a fontos igazán az életben, és megváltozik. De sz Alan Suchánek elleni támadása megmutatta, hogy semmit sem értett meg, és nem tanult semmiből.

 

Sucháneket a pőstyéni CT-botrány közzététele utáni napon hívtam fel.

 

(…)

 

 hirdetes_810x300  

Kora délután felajánlottam neki segítségemet, amennyiben bántalmazás vagy megfélemlítés érné őt. Azt válaszolta, hogy nem fél, és elmondta, hogy azért döntött a CT-ügy nyilvánosságra hozatala mellett, hogy gyerekeinek ne kelljen elhagynia az országot. Alan Suchánek elkötelezett orvos és hazafi.

 

És kicsoda R.Fico? R. Fico az az ember, aki hagyta, hogy az egészségügyet felparcellázzák P. Paška, J. Široký és a Penta között. R. Fico az az ember, aki 8 éve lehetővé teszi és fedezi az egészségügy szétrablását, ami nekünk évente 3000 ártatlan ember életébe kerül. Ennyivel több az egyébként megelőzhető halálesetek száma nálunk Csehországgal összehasonlítva. Lehet, hogy ez csak egy szám, de minden egyes szám egy emberi életet jelent. Lehet, hogy az onkológia egyik fiatal betegét, akit meg tudnánk menteni.

 

(…)

 

Daniel Lipšic: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!