Maradok a klubomnál, a Slovannál. Volt arra lehetőség, hogy eligazoljak, de sajnos nem jött össze az üzlet. Most már teljes mértékben a csapatomra koncentrálok. Valóban volt alapja azoknak a pletykáknak, hogy a Videotonba szerződöm, de nem jöttek össze a dolgok, így elmarad a klubváltás.
A csütörtöki visszavágó után nagyon csalódott vagyok, ugyanakkor bízom benne, hogy változni fog a játékunk. Ha ilyen formában folytatjuk a következő mérkőzéseket, akkor érzésem szerint nagyon nehéz szezon elé nézünk.

 

Remélhetőleg sikerül feljavulnia a csapat teljesítményének. Természetesen ezúttal is az a célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot. Óriási élmény volt, és nagyon boldog vagyok, hogy ott lehettem Franciaországban. Most már azért leülepedtek a dolgok, és kicsit keserű a szám íze, mert nagyon örültünk volna a belgák elleni továbbjutásnak. Persze tudjuk, hogy nem mi voltunk a favoritok, de akkor is.

 

Nagyon boldog vagyok, hogy tagja lehettem ennek a csapatnak, és ott tudtam lenni az Európa-bajnokságon, mert ez egy örök élmény. Minden egyes napját élveztem, és óriási dolog volt, ami körülvett minket. Ezúton is köszönet a szurkolóknak, amiért minden meccsen hazai pályát varázsoltak számunkra.

 hirdetes_300x300  

 

 

Priskin Tamás (STARS & FRIENDS Hungary facebook-oldal)

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!