Nem hiába tartja a mondás, hogy mindenhol jó,de a legjobb otthon! Nagyon találó most ez a DAC-ra, hiszen ma végre hazatérünk Dunaszerdahelyre.

 

Várja ezt kicsi és nagy egyaránt, szerdahelyi és csallóközi, de az egész Felvidék, sőt még annál tovább is megyek, az anyaországi szurkoló is.

 

Nagy készülődés előzi meg az első hazai meccset az új stadionban, készülődnek a szervezők és a szurkolók is. Vendégeket várnak, illusztris személyeket, műsorral készülnek. Nem hiányozhat természetesen a Nélküled eléneklése sem. Már várom, hogyan fog szólni az új stadionban.

 

 hirdetes_300x300  


Remélhetőleg a csapat is tudatosítja, hogy a DAC szurkolók életében milyen fontos mérkőzésre kerül ma sor és a szívüket is a pályán hagyják.

 


Sokat vártunk rá, idegenbe utaztunk a hazai meccsekre is, de végre elérkezett a hazatérés pillanata. Ahogy az anya tárt karokkal várja gyermekét egy hosszabb útról, úgy vár ma bennünket az új stadion, bennünket DAC szurkolókat.
Hevesen kalapál az ember szíve és nézi az óráját, mikor indulhat már ki a stadionba. Mikor pillanthatja meg a szentélyt, mikor szoríthatja meg az ismerősök kezét. És mikor énekelheti a DAC és a Magyar Himnuszt! Mert ez is a sárga-kékekhez tartozik, nemzeti önbecsülésünk megvallása is. Nem magyarkodás ez, hanem magyarul gondolkodás, tisztelet őseink előtt.

 


Ma több ezer ember tokából zúg majd a Hajrá DAC!

 


Türelmetlen vagyok, az órámat nézem, még pár óra és sárga-kékbe öltözöm. Boldog vagyok, mert hazatért szeretett csapatom!

 

Hajrá DAC!

 

Karaffa Attila: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!