Nyitókép: Foto N/Tomáš Benedikovič

 

K. Čikovský kommentátor is észrevette, hogy „Andrej Dankot azért csak a parlamenti választások fogják eltávolítani a helyéről, mert a populista politikusi foglalkozáson kívül mást képtelen csinálni. A múltban ügyvédként tevékenykedett, de ebben a hivatásban sem szerzett elismerést, sőt sikeres sem volt. Ezért sem távozhat a politikából csak azért, hogy aztán az ügyvédkeséssel foglalkozzon. Danko sokkal rövidebb ideje van a vályúnál, mint annak idején Ján Slota, ezért még nem spórolt össze annyi pénzt, hogy élete végéig luxuséletet éljen a nagy semmittevés közepette. Így hát Dankonak nem marad más mint az, hogy az összes kritikusára ellenségként tekintsen, és minden áron megtartsa a saját pozícióját”.

 

Mindez ugyanúgy vonatkozik Robert Ficora is (azzal a kivétellel, hogy Fico már minden bizonnyal összespórolta a magáét).

 

 hirdetes_810x300  

Ezért is zsarolnak minket azzal, hogy: engem (RF) tegyetek az Alkotmánybíróságra, engem (AD) pedig az elnöki palotába, máskülönben csak ártani fogunk nektek. Csakhogy ezekben a pozíciókban még többet ártanának.

 

Így hát nem marad más mint az, hogy egy év múlva legyőzzük őket.

 

Miroslav Beblavý Facebook-oldala

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!