Alázattal támogatjuk az Egységet!

 

(…)  a kezdetektől fogva a májusi tiltakozó akciónktól kiindulva, nevünkben is megfogalmaztuk, hogy egy „új egység” kell, és ha az „új” nem is, de valamilyen egység megvalósulni látszik.

 

Čaputová elnökasszony nem véletlen látogatott pont most a felvidéki magyarok központjába!! A burkolt szándék olvasható: elvonni a bizonytalan és csalódott magyar választók figyelmét a szlovák pártok (a PS – Spolu) irányába, azt sugalva, hogy csak Čaputovára és a mögötte meghúzodó politikai erőkre számíthatnak. Ezért is helyezkedtünk a következő álláspontra.


Az 5 %-os küszöbhöz minden szavazatra szükség lesz! Az EP választás megmutatta, hogy alig pár száz hiányzott. Az ÚEM szimpatizánsainak figyelembevétele alapján is, hajlandó vállalni a felelősséget és növelni a bejutás esélyét jelöltjeivel, a közös lista barmelyik helyén.

 hirdetes_300x300  

 

Alázattal, nem a poziciókért és nem „befutó” helyekért, (…) Tegnap eljuttatuk álláspontunkat az Összefogás PM-nek, amely egyedüliként volt hajlandó tárgyalni velünk. Jeleztük, hogy ha úgy gondolják, jelenlétünkkel segítjük az MKÖ listáját.


Egységben az Erő!

 

Új Egység Mozgalom: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.