Tegnap véget ért a labdarúgó- Európa-bajnokságot felvezető  16 részes tematikus cikksorozatunk, melynek részeként a magyar labdarúgó-válogatott nemrég bemutatott, az idei Európa-bajnokságra készült hivatalos mezét is el lehetett nyerni.

 

A játékunkba bekapcsolódó olvasóinknak minden cikk végén egy, az Európa-bajnoksággal kapcsolatos kérdésre kellett válaszolniuk, a játékszabályokról pedig itt olvashatnak. A kérdések helyes válaszai: (1.D 2.C 3.B 4.A 5.D 6.C 7.C 8.C 9.D 10.B 11.A 12.B 13.D 14.C 15.A 16.D). A cikkeket és a kérdéseket itt olvashatják.

 

mez korkep
A megnyerhető mez. fotó: Körkép

 

A játékra több tucat olvasónk jelentkezett, amiért ezúton is nagyon hálásak vagyunk. A kérdések gyarapodásával azonban folyamatosan szűkült az élmezőny, az élbolyban a játék végére mindössze hatan maradtak:

 hirdetes_810x300  

2.helyen végzett majdnem maximális, 15 pontot gyűjtve Hanza Bán Krisztina és Kovács Balázs, gratulálunk!

1. helyen, maximális pontszámmal négy játékosunk végzett: Varga Ádám, Király Attila, Haeffner Donát Rudolf és Tömő Szabolcs! Közülük sorsoltuk ki a győztest, amelyről videót is készítettünk: https://www.youtube.com/watch?v=dhfN_1dQvYw 

  

Nyereményjátékunk győztese Haeffner Donát Rudolf , gratulálunk!

 

Kérjük, minél előbb vegye fel a kapcsolatot felünk a korkepjatek(kukac)gmail (pont) com e-mail címen, a megfelelő méretű mez kiválasztása és postázása érdekében! Még egyszer köszönjük olvasóink részvételét, kellemes szurkolást kívánunk!

 

Körkép.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!