Nyitókép: fcdac.sk

 

Az Európa Ligából való kettős vereség után ezúttal a Fortuna Ligában is vereséggel hagyta el a pályát a DAC.

 

A sárga-kékektől a vasárnapi bajnoki fordulóban a Szered bizonyult jobbnak, mely három góllal küldte haza Peter Hyballa védenceit.

 

Nem játszott jól a dunaszerdahelyi gárda, az első félidő 0:0-ás eredményét követően a második játékrészben sem tudtak felpörögni a vendégek.

 hirdetes_300x300  

 

Ronan ismét sok hibával játszott, Taiwo egyenesen értékelhetetlen teljesítményt nyújtott. A védelem mellett a támadások terén is gyengén muzsikált a csapat.

 

Lassú, körülményes játékukat három gyorsan bekapott gól is büntette, melyekre Kalmáréknak már csak szépítésre futotta.

 

Így a Fortuna Liga harmadik fordulójában Szered – DAC 3:1

 

Valami gond van a csapat háza táján, ami meglátszik a játékosok és a lelátón korábban megszokott szurkolás minőségén is.

 

A vezetőedző nyilatkozata a csapat honlapja alapján:

 

Peter Hyballa (DAC): 

 

„Gratulálok az ellenfélnek. Ez a 90 perc volt a leggyengébb a klubnál eltöltött időm alatt. Nem voltam elégedett a támadásokkal, az első félidőben a széleken nem sikerült megvalósítanunk, amit elterveztünk. Két-három kisebb lehetőségünk akadt, de a félidei 0:0 teljesen rendben volt. A második játékrész sem volt sokkal jobb. Koštrna bal oldalra állítása azonban bejött. Az előző mérkőzéseken sikerült fordítanunk, most nem. Jedlička nagyot hibázott, majd rögzített helyzetből kaptuk a második gólt.

 

Nem tudtuk a saját játékunkat játszani, nem voltunk frissek. Mindenki cselezni akart, sok volt az egyénieskedés. El kell fogadnunk az eredményt. Három napja még Athénban játszottunk, de profi játékosaink vannak, akik elég szép pénzt keresnek. Nem mi vagyunk a bajnokság esélyesei. Sok játékosunk távozott, a fiataljainkat pedig fel kell készítenünk. A két-három kapott gól meccsenként sok.

 

Holnaptól folytatjuk a munkát, készülünk a Trencsén elleni bajnokira. Dolgozni, dolgozni, dolgozni – ez a feladatunk. A védekezéssel fogjuk kezdeni.”

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC fcdac Szered - DAC

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!