Nyitókép: dac1904.sk

 

Kötelező a győzelem ma a DAC-tól, akik hazai pályán a Rózsahegy gárdáját fogadják. A Fortuna liga harmadik helyén tanyázó sárga kékek feladata, hogy tapadjanak a Slovanra és a Zsolnára.

 

Jó formában van a Hyballa legénység, akik sorozatban három győzelem után fogadják ellenfelüket. A Rózsahegy ebben a szezonban eddig messze nem olyan jól muzsikál, mint az előzőben, ahol bronzérmes lett és az Európa Ligában is indulhatott.

 

A DAC ugyanakkor nem veheti félvállról a találkozót, ezt már a hétközi Fülek elleni kupamérkőzés is megmutatta.

 hirdetes_300x300  

 

„Tegnap kielemeztük az ellenfél játékát, és azt kell mondanom, hogy nagyon jó csapat a Rózsahegy. Eddig nem gyűjtöttek túl sok pontot, de kiválóan védekeznek és nagyon hatásosan alkalmazzák a gyors mélységi passzokat, továbbá remek a szélsőjátékuk is. Nem vár tehát ránk egy könnyű mérkőzés, de ha jobb hozzáállással és intenzitással lépünk pályára, mint kedden Füleken, akkor nagy esélyünk nyílik begyűjteni a három pontot. Ami a keretet illeti, Bednár hátproblémák miatt néhány hétre kidőlt, Kalmár jelenleg egyéni edzéseket végez, de Connor Ronan már teljes terhelést kapott,”

 

árulta el Peter Hyballa vezetőedző az fcdac.sk szerint.

 

A DAC az elmúlt két alkalommal egyszer sem tudta legyőzni otthon a „rózsákat”, mindkétszer döntetlen született.

 

A Körkép.sk ott lesz a találkozón.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!