Nyitókép: Körkép.sk

 

Július 1-től engedélyezik Szlovákiában az ezer főnél nagyobb sporteseményeket, legfeljebb a stadion befogadóképességének 50 százalékáig. A MOL Aréna 12 700 férőhelyes, így a Slovan elleni rangadóra 6350 szurkoló látogathat ki.

 

A DAC hivatalos honlapja szerint a 6350 belépőjegy a következő módon kerül felosztásra:


– szezonbérlettel rendelkező szurkolók
– egyszeri belépőjeggyel rendelkező szurkolók
– vendégszurkolók

 

 hirdetes_300x300  

 

Szezonbérletes szurkolók

 

A meccs időpontja módosításának köszönhetően a mérkőzésen a 2019/2020-as teljes és félszezonos bérlettulajdonosok is részt vehetnek! A klub a szurkolók fokozott figyelmet kéri, mivel az érvényben lévő korlátozások és egészségbiztonsági előírások (pl. átlós ülésrend) betartása miatt a bérleteket nem biztosítják automatikusan a bérleten szereplő ülőhelyet. A helyfoglalás a megvásárolt tribünön belül kerül biztosításra, érkezési sorrendben. A C lelátóra szóló bérlettel csak a C lelátóra, a B tribünössel csak a B tribünre lehet belépni.

 

Egyszeri belépők

 

A belépőjegyek értékesítése 2020. június 27-én, szombaton 9:00-tól indul, és kizárólag csak a MOL Aréna jegypénztáraiban fog zajlani. Az első két nap a bérlettel nem rendelkező klubkártya tulajdonosoknak lesz fenntartva, hétfőtől pedig már a klubkártyával nem rendelkezők is vásárolhatnak belépőjegyet.

 

Egy klubkártyára továbbra is csak egy jegyet lehet vásárolni. A nem klubkártyás értékesítés során egy személy legfeljebb két belépőjegyet vásárolhat.

 

Jövő szombaton, 2020. július 4-én 18:00 órától a DAC a Zsolna együttesét fogadja  a Fortuna Liga felsőházi rájátszásának 4. fordulójában. A belépőjegyek árusítása hasonló módon fog zajlani, mint a DAC-Slovan rangadóra.

 

Körkép.sk/fcdac.sk

Megosztás:
Címkék: DAC DAC-Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!