Nyitókép: Nemzeti Sport

 

Akkor rúgtak gólt a bajorok, amikor csak akartak.

 

Tíz gólos mérkőzésen lépte le a Bayern München Barcelonát. Már a félidőben négyet rúgtak, amit a második játékrészben ugyanennyivel sikerült megfejelniük.

 

A Barcelona Alaba  öngóljával még egyenlíteni tudott, de aztán már csak egy csapat volt a pályán.  Érdekesség, hogy a katalánok még soha nem kaptak egy félidőben négy gólt. Most megtörtént, ráadásul kétszer egymás után.

 hirdetes_300x300  

 

A Bajnokok Ligája elődöntőjében így a Bayern a Manchester City-Lyonnal mérkőzés győztesével találkozik, míg a Lipcse a PSG-vel méri össze erejét a döntőbe jutásért.

 

BAJNOKOK LIGÁJA NEGYEDDÖNTŐ


Barcelona (spanyol)–Bayern München (német) 2–8 (1–4)


Lisszabon
, Estádio da Luz, zárt kapuk mögött. Vezeti: Damir Skomina (szlovén)

BARCELONA: Ter Stegen – Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – S. Roberto (Griezmann, a szünetben), Busquets (Ansu Fati, 70.), F. de Jong, Ar. Vidal – Messi, L. Suárez. Vezetőedző: Quique Setién

BAYERN: Neuer – Kimmich, J. Boateng (Süle, 71.), Alaba, Davies (L. Hernández, 84.) – Goretzka (Tolisso, 84.), Thiago – Gnabry (Coutinho, 70.), T. Müller, Perisic (Coman, 67.) – Lewandowski. Vezetőedző: Hansi Flick
Gólszerző: Alaba (7. – öngól), L. Suárez (57.), ill. T. Müller (4., 31.), Perisic (22.), Gnabry (28.), Kimmich (63.), Lewandowski (82.), Coutinho (85., 89.)

 

Körkép.sk/Nemzeti Sport

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!