Nyitókép: mlsz.hu

 

A 14 év alatti fiatalok számára iskolai szervezésben, kísérőkkel biztosítja a belépés lehetőségét a jövő szombati Magyarország-Anglia Nemzetek Ligája-mérkőzésre a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).

 

Az MLSZ honlapjának hétfői közleménye felidézi, hogy a tavaly nyári Európa-bajnokságot követően az európai szövetség (UEFA) a rendbontó magyar szurkolók viselkedése miatt úgy döntött, hogy zárt kapuk mögött kell megrendezni a magyar-angol meccset.

 

Ennek ellenére nem maradnak üresek a lelátók. A jelentkezők kedden 10 órától regisztrálhatnak a gyerekjegy.mlsz.hu oldalon. Az iskolásokhoz tíz főnként egy kísérő is csatlakozhat, aki jogosult a regisztrációt elvégezni.

 hirdetes_810x300  

 

A mérkőzést jövő szombaton 18 órától rendezik a Puskás Arénában.

 

Nemzetek Ligája: gyorsan elfogytak az olaszországi jegyek

 

Gyorsan, alig negyedóra alatt elfogytak a jegyek a vendégszektorba az Olaszország elleni idegenbeli mérkőzésre a Nemzetek Ligájában.

 

Június 7-én 20.45-kor Cesenában, a Dino Manuzzi Stadionban az olasz válogatottal mérkőzik meg, erre a mérkőzésre már az összes vendégjegyet megvásárolták a szurkolók.

 

Nemzetek Ligája: gyorsan elfogytak az olaszországi jegyek

 

Június 14-én, 20.45-kor a wolverhamptoni Molineux Stadionban az angol válogatott lesz a mieink ellenfele. Az erre a találkozóra szóló belépőket a jegyek elfogyásáig, de legfeljebb május 31-én éjfélig lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon két árkategóriában: 16 000 és 22 600 forintért.

 

MTI/MLSZ

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!