Nyitókép: Körkép.sk

 

2:1-re legyőzte otthon a DAC a Zólyombrézót és ezzel megőrizte harmadik helyét a Fortuna ligában. A hazaiak mindenképp nyerni szerettek volna saját szurkolóik előtt, feledtetve a hétközi kupakiesést. Ezzel szemben a pályán nyújtott teljesítmény ismét elmaradt a vártnál, aminek a lelátó is hangot adott.

 

Egyre gyakrabban harsant fel a „Hol a csapatunk?” és a „Gólt kéne rúgni, DAC, gólt kéne rúgni” rigmusok. Végül gól nélküli döntetlennel fordultak a csapatok. A második félidőben folytatódott a DAC szenvedése, mi több, az 52. percben a Zólyombrézó meg is szerezte a vezetést. Érett a szégyen, melyből a góllövőlistát vezető Krstovič klasszisa váltotta ki a csapatot.

 

 hirdetes_300x300  

 

Előbb egy jobboldali szöglet után a 69. percben fejjel, majd a 86. percben egy bedobást követően fordulatból a hosszú sarkot kilőve másodszor is betalált.

 

 

A DAC így 2:1-es győzelmével otthon tartotta a három pontot. A kilátogató 4377 néző a teljesítménnyel nem, csak a végeredménnyel lehet elégedett.

 

 

A következő mérkőzésen a Dunaszerdahely Besztercebányára látogat, majd következik otthon, a Nagyszombat ellen a megyei rangadó.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!