Nyitókép: Körkép.sk

 

Ma 17.30-órakor kezdődik a Fortuna liga idei legjobban várt találkozója, a dunaszerdahelyi DAC és a pozsonyi Slovan között. A mérkőzés arra is választ ad, ki nyeri az idei szlovák bajnokságot.

 

A Slovan előnye jelenleg 2 pont a DAC előtt. Amennyiben a hazai csapat nem tudja legyőzni ellenfelét, és nem sikerül átvennie a vezetést, nagy valószínűséggel már ma eldől a bajnoki cím sorsa.

 

 hirdetes_300x300  

A DAC legyőzné a Slovant, Kalmár szerint mindenki vérét adja majd a pályán

 

A MOL Arénába minden jegy elkelt, a nézőszám valahol 12 és 13 ezer között lesz majd. A pontos szám a mérkőzés alatt derül majd ki.

 

A sikerhez több gólt kell lőnünk az ellenfélnél. Ez egyszerű matematika, amely működik.  Arra építünk, hogy a szurkolóink olyan többletenergiát adnak, amelyet a küzdőszellem, a kontrollált agresszivitás és a csapatenergia növelésére használhatunk fel. Ehhez hozzá kell tennünk a minőségünket – az egyénit és a rendszerszintűt is. Csak a győzelem az elfogadható, melynek eléréséhez mindent megteszünk,”

 

– nyilatkozta a klub honlapjának Adrian Guľa, a sárga-kékek vezetőedzője.

 

A DAC legérzékenyebb hiányzói Risvanis, Gavrič, Dimun, Mendez. Blackman pályára lépése pedig szintén kérdéses.

 

A Fradi tábor is segít megnyerni a bajnokságot a DAC-nak

 

Ami a Slovant illeti, a héten a Spartak Nagyszombat ellen alul maradtak a szlovák kupában, így ha a bajnoki cím is kicsúszna a kezükből, az földindulásszerű változásokat okozna a klubnál.

 

A mai mérkőzés tehát élet-halál küzdelem lesz mindkét csapat számára. A Körkép.sk természetesen ott lesz a találkozón.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!