Nyitókép: uefa.com

 

A Debrecen az előző kiírásban döntős olasz Fiorentinával, míg a Ferencváros a litván Zalgiris Vilnius vagy a svéd Häcken együttesével találkozhat labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének utolsó fordulójában.

 

Az európai szövetség nyoni főhadiszállásán hétfőn tartották a sorsolást, ezen kiderült, hogy a magyar bajnoki címvédő zöld-fehérek, amennyiben sikerrel veszik a máltai Hamrun Spartans elleni párharcot, akkor a negyedik körben idegenben kezdenek majd. A bajnoki bronzérmes hajdúsági együttesnek még az osztrák Rapid Wien csapatán kell túljutnia ahhoz, hogy a csoportkörért küzdhessen a firenzei alakulattal szemben, itt a DVSC otthon kezdené a párharcot.

 

 hirdetes_300x300  

A Sepsi, ha túljut kazah ellenfelén, norvég vagy örmény ellenfelet kaphat. Az Eszékre a Genk vagy az Olimpiacos vár, amennyiben sikerrel veszi a török Demirspur elleni összecsapást.

 

Az összes párosítás ITT megtekinthető.

 

A Kl-selejtező negyedik fordulójának első mérkőzéseit augusztus 24-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik.

 

Megbüntette az UEFA a Ferencvárost

 

Szurkolóinak rasszista magatartása miatt kapott büntetést a Ferencváros az Európai Labdarúgó Szövetségtől (UEFA).

 

Az UEFA kedden közölte, hogy az FTC-nek az ír Shamrock Rovers elleni, 4-0-s győzelemmel végződött hazai Konferencia-liga-mérkőzésen történtek miatt kell 20 ezer eurót fizetnie. Emellett egy találkozóra szóló szektorbezárással is büntette a zöld-fehér együttest.

 

A Ferencváros, amely a feröeri Klaksvíkkal szemben búcsúzott a Bajnokok Ligája selejtezőben, kettős győzelemmel jutott tovább a Shamrockkal szemben.

 

MTI, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!