Nyitókép: dac1904.sk

 

Nagyon kínos, alsóházi csapatok teljesítményét idéző játékkal szenvedett hazai pályán vereséget a DAC. Ezúttal a másodosztályból tavaly felkerült Besztercebánya bizonyult jobbnak a statisztikák és a játék képe alapján is a sárga-kékeknél.

 

A DAC kezdőcsapata:

 

 hirdetes_300x300  

Popović – Pinto, Risvanis, Csinger, Andzouana – Káčer, Dimun, Herc – Ramadan, Trusa, Gavrić
Cserék: Petráš, Veszelinov, Gruszkowski, Mendez, Vitális, Veselovský, Čermák, Niarchos, Záhradník
Hiányzók: Kaša, Urblík, Brunetti (sérülés)

 

A klubtól elüldözött Kalmár Zsolt, akit a meccs végén a szurkolók nyomására elbúcsúztatott a DAC-vezérkar, végignézte, ahogy korábbi csapata alig két lövést ereszt meg kapura az egész találkozón. Érdekesség, hogy a meccs elején a klubtulajdonos még csak arra sem méltatta a csapad legendáját és a játékosok kedvencét, hogy a VIP-ből lejöjjön egy kézfogásra hozzá. Pedig a gesztusok nagyon fontosak a labdarúgásban is. Világi ma is megbukott.

 

Kép forrása: dac1904.sk
Kép forrása: dac1904.sk

 

Kép forrása: dac1904.sk
Kép forrása: dac1904.sk

 

Pedig nem alakult rosszul a találkozó, a második félidő elején Gavrič szerzett vezetést a hazaiaknak a tizenhatoson belül egy szépen helyezett lövéssel, a jobb felső sarokba. Gyönyörű találat volt.  A szurkolók azonban nem sokáig örülhettek. 4 percre rá Rymarenko egyenlített, majd a 73. percben Polievka a három pontot jelentő győztes gólt is megszerezte a Besztercebányának.

 

A DAC, mely tulajdonosa, Világi Oszkár szerint minden idők legjobb keretével rendelkezik (igaz, azóta Krstovič és Kalmár is távozott) és bajnoki címre tör, egyre lejjebb kerül a tabellán.

 

 

A mérkőzésen, ahol rengeteg utánpótlás-játékossal töltötték fel a lelátókat, hogy többen legyenek, alig 5635 fizető néző volt.

 

Gula vezetőedző mérkőzés utáni nyilatkozata ITT olvasható.

 

Jól van ez így? Ébresztő, tisztelt klubvezetést.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 11 olvasónak tetszik ez a cikk.