Nyitókép: fradi.hu

 

Első derbijére készül a Ferencváros vezetőedzője, Dejan Sztankovics, aki tisztában van az Újpest elleni párharc múltjával.

 

Az OTP Bank Liga tabelláját 10 játéknap után 9 kilenc mérkőzést játszva is vezető Ferencváros október 29-én, vasárnap 18.00-tól a harmadik helyen álló Újpest FC-t fogadja a bajnokság 11. fordulójában. A derbi előtt a vezetőedző, a lila-fehérek ellen először készülő Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a fradi.hu-nak.

 

„Tudom, hogy rengeteg érzelem, régi rivalizálás övezi a Ferencváros és az Újpest összecsapását, amelynek komoly múltra visszatekintő története van. Boldog vagyok, hogy labdarúgóként jónéhány derbin játszhattam korábban, akár a Crvena zvezda, akár a Lazio, akár az Inter játékosaként, de az elmúlt években edzőként is több hasonló meccset átélhettem Belgárdban. Bízom benne, hogy tudunk regenerálódni és marad energiánk a vasárnapi mérkőzésre”

 

 hirdetes_810x300  

– kezdte a tréner, aki most honfitársával „párbajozhat”, az Újpest szakvezetője ugyanis a szintén szerb Nebojsa Vignjevics.

 

„Az Újpest jó csapat, eredményesen szerepel, látszik, hogy Nebojsa Vignjevics nagyon jó munkát végez. Nagy előnyt jelent az Újpest számára, hogy csupán egyszer játszik egy héten, de nem sírunk, nem keresünk kifogásokat, hiszen számunkra is ez az egyik legfontosabb mérkőzés. Ennek megfelelően készülünk rá.!

 

Fradi.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!