Nyitókép: goal.com

 

Igazi bombaigazolásokat jelenthet be hamarosan a román élvonalban szereplő székely csapat, a Sepsi OSK. A Nemzeti Sport értesülései szerint a székely csapat leigazolhatja a magyar labdarúgó válogatott két játékosát, Nagy Ádámot és Varga Kevint.

 

 

Varga Kevin napokkal ezelőtt lett szabadon igazolható a ciprusi Apollon csapatánál. Nagy Ádám szerződése jövő nyáron jár le az olasz Serie B-ben szereplő Pisa-nál.

 

 hirdetes_300x300  

„Mivel azt kérdeztétek, hogy nem azért hozunk új szélsőt, mert eladjuk Stefanescut, most megnyugtatlak benneteket, hogy nem

 

– írta a Sepsi szurkolóinak címzett üzenetében Diószegi László klubtulajdonos.

 

 Azért érkezik új szélső, mert Damascan elment (a moldovai labdarúgó a svájci élvonalban érdekelt Stade Lausanne-hoz ment kölcsönbe – a szerk.), s kell egy jó szélső a helyére. Holnap meglátjátok, kit fogunk hozni, s örülni fogtok neki. Még van két név a tarsolyunkban, nem is akármilyen. Az ő helyzetük a hét végéig fog eldőlni, ha egy is érkezik közülük, az már nagy dolog lesz.”

 

 

Nagy 77, míg Varga 14 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban. A Sepsi jelenleg az ötödik helyen áll a román bajnokságban.

 

A Sepsi OSK vezetőedzője a korábban a magyar válogatottat is irányító Bernd Storck.

 

Körkép.sk, Nemzeti Sport

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.