Nyitókép: Facebook, Kubatov Gábor

 

Hosszú interjút adott a Hír TV Radar című műsorának Kubatov Gábor. A Ferencvárosi Torna Club elnöke beszélt a női kézilabda csapat körül kialakult helyzetről azután, hogy az egyik szponzor váratlanul felbontotta a szerződést.

 

Kubatov Gábor elárulta azt is, hogy nemrég tárgyalt az UEFA elnökével, méghozzá egy új liga létrehozásáról, valamint beszélt arról is, hogy milyen célokat tűzött ki a férfi labdarúgó csapatnak.

 

A sajtóban megjelent, az AS Romatól elbocsátott Jose Mourinho esetleges érkezéséről szóló híreket nemes egyszerűséggel cáfolta.

 hirdetes_300x300  

 

„Van egy edzőnk. Nagyon jó kapcsolatban vagyunk, nagyon elégedett vagyok vele. Nagyon jó embernek tartom, és általában be is szoktam tartani a szavamat. Tehát hogyha megállapodtunk valamiben, akkor én próbálok a legvégsőkig kitartani valaki mellett. Úgyhogy eszünkbe sem jutott, nem is gondoltunk erre, hogy jöhet a Ferencvároshoz.”

 

– fogalmazott a Ferencváros első embere.

 

A klubtól a Klaksvík elleni BL-kiesést követően elküldött Sztanyiszlav Csercseszovról azt mondta, hogy érezni lehetett, hogy elfogyott körülötte a levegő.

 

„Én Csercseszovban úgy gondolkodtam, hogy hosszú évekre megvagyunk edzővel, de aztán neki volt egy kisiklása.Meggyőződésem, hogy az öltöző szépen lassan megette. Pedig egy nagy orosz medve.Azt gondoltuk, hogy ilyen nem fordulhat elő.”

 

BL-t kell nyerni

 

A klubelnök leghosszabb távú célja az, hogy BL-t kell nyerni.

 

„de az még nagyon messze van, de én mindig azon gondolkodom, hogy a nemzetközi kupában egész Európa ránk figyeljen. Amikor bemegyünk az UEFA székházba, akkor azt mondják, hogy itt a Ferencváros, akik azért kicsináltak egy-két nagy csapatot. Ezek ellen nem lehet kimenni úgy a pályára, hogy nem készülünk fel belőlük”

 

– mondta a klubelnök, aki azt is elárulta, hogy Nyonban, az UEFA központjában egy kelet-közép-európai liga létrehozásáról is tárgyalt az európai szövetség vezetőivel.

 

 

Körkép.sk, origo.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!