Nyitókép: marca.com

 

A szaúd-arábiai Rijádban zajló tornán mégsem kerül sor a két legenda, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi összecsapására. Csütörtökön klubjaik megmérkőznek egymással, de míg az argentin megasztár készen áll a pályára lépésre, a portugál vádliizom-sérülése nem engedi a játékot.

 

„Cristiano a felépülés utolsó szakaszában van, mielőtt újra csatlakozna a csapathoz. Arra számítunk, hogy ez néhány napon belül megtörténik. Egyértelmű tehát, hogy nem játszik az Inter Miami ellen”

 

– tájékoztatott Luis Castro, az Al-Nassr edzője.

 hirdetes_300x300  

 

A Lionel Messi és Cristiano Ronaldo közötti rivalizálás hosszú évekig tartott Spanyolországban, a páros ugyanis a két ősi ellenfél – az FC Barcelona és a Real Madrid játékosa volt. Hogy ők a futballtörténelem legjobb duója, bizonyítja, hogy az elmúlt tizenöt alkalommal 13 alkalommal diadalmaskodtak az Aranylabda szavazáson. Sokak szerint csütörtökön lehetett volna az utolsó összecsapás köztük, de a 38 éves portugál játékosnak egészségügyi problémái akadtak.

 

A csütörtöki szaúd-arábiai meccs után az Inter Miami Hongkongba veszi az irányt, majd egy felkészülési mérkőzést játszik Japánban.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!