Nyitókép: footballtransfers.com

 

A Chelsea szeretné szerződtetni a Bournemouth-tól a magyar válogatott balszélsőjét, Kerkez Milost. A londoniak úgy vélik, hogy a jövő egyik nagy sztárjává válhat a játékos, aki posztján az egyik legjobb lehet.

 

Ben Jacobs újságíró szerint, miután Ian Maatsent kölcsönadták a Borussia Dortmundnaka Chelsea most balhátvédet keres. Távozása előtt a holland új szerződést írt alá, amely körülbelül 40 millió eurós felszabadítási záradékot tartalmaz, és várhatóan nem tér vissza a Stamford Bridge-re, állítja Fabrizio Romano.

 

 hirdetes_300x300  

Maatsen megtartása helyett a Chelsea úgy döntött, inkább eladja és új baloldali védőt keres. Jacobs szerint legalább két játékos neve került szóba: Alphonso Davies és Milos Kerkez .

 

A Bayern sztárjával, Daviessel kapcsoaltban azonban a Chelsea elfogadja azt a tényt, hogy a játékos nagy valószínűséggel  a Real Madridhoz távozik, amennyiben a bajoroknak nem sikerül új megállapodást kötnie vele. A Liverpool és a Manchester City is érdeklődik a kanadai iránt , de ők is tisztában vannak azzal, hogy a játékos a spanyol fővárost részesíti előnyben.

 

Emiatt Kerkez érdekes lehetőség marad, bár valószínűtlennek tűnik, hogy még ebben az évben megállapodás szülessen.

 

Kerkez a jövő embere

 

Kerkez 2023 nyarán szerződött a Cherrieshez 17,9 millió euróért a holland AZ-tól. Az AC Milan ifjúsági akadémiáján nevelkedett  magyar játékos Andoni Iraola csapatának alapembere volt a labdarúgó Premier League első szezonjában, és eddig egy gólpasszt adott .

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.