Nyitókép: dac1904.sk

 

Martin Chrien 72. percben szerzett góljával kiejtette a Rózsahegy a Dunaszerdahelyet a Szlovák Kupából. Világi Oszkár vezetése alatt egyre mélyebbre süllyed az elmúlt időszakban szinte teljesen magyartalanított és szétvert DAC.

 

Míg tavaly a bajnoki címért vívott küzdelmet a klub, ma már azért is izgulnia kell, hogy egyáltalán a felső osztályban maradjon. A szurkoló ennél többet érdemel! Láthatóan azonban a klubvezetésnek fogalma sincs arról, hogyan kell a magyar állam nagylelkű támogatását élvező csapatnál közösségmegtartó, eredményes, jó focit produkálni, amely nemzetközi szinten is megállja a helyét. A tulajdonos részéről ugyanis ez volt az ígéret.

 

 hirdetes_300x300  

A DAC ennél többre hivatott, de kérdés, hogy Világi Oszkár felvidéki magyar oligarcha alatt van-e értelme fejlődésről beszélni.

 

 

A mai, Rózsahegy elleni találkozón bár a sárga-kékek fölényben futballoztak, a végső győzelmet egy tetszetős támadás után a vendégek szerezték meg. Ezzel nem jutott a DAC a legjobb négy közé a kupában, amivel távolodik a nemzetközi kupaszereplés lehetősége is.

 

Legközelebb, március 2-án 17.00 órátol a Zsolnát fogadja a klub hazai környezetben, ahol minimális cél az egy pont megszerzése.

 

Xisco Muñoz a kupakiesés után: A játékkal elégedett vagyok

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!