A „szívünben a döntés” szlogenű billboardokat Forró Krisztián, a párt kampányfőnöke mutatta be a szerdai sajtótájékoztatón. Az üzenettel a párt a polgárokkal való közeli kapcsolatra utal. „Ma már a politikát az emberekkel közösen kell végezni, nem kényelmes karosszékekből” mondta Forró.

 

Az óriásplakátok Dél-Szlovákia szerte 400 példányban kerülnek kiragasztásra az eddigi felületek helyén.

3
Kép: mkp.sk
berenyi_mkp_smk_2016_02
Kép: mkp.sk
SMK_Bardos
Kép: mkp.sk

 

Bárdos Gyula a Csemadok elnöke és az MKP 2-es számú képviselőjelöltje a Csemadok és az MKP kapcsolatának fontosságát hangsúlyozta. „A Csemadok elsőként sürgette a magyar összefogás fontosságát, örülünk neki, hogy ez az MKP listáján valósult meg.” Bárdos kiemelte, hogy aki érzi a felelősségét, hogy magyar szóra, magyar frakcióra van szükség a parlamentben, az MKP 21-es listájára szavaz. A vegyespárt frakcióülésein ugyanis a szlovák nyelv vált természetessé, mondta.

 hirdetes_810x300  

 

Cziprusz Zoltán, a pártlista 10. helyén szereplő jelölt a Via Nova és az MKP kapcsolatáról szólt. Mint elhangzott, a Via Nova az ország legnagyobb ifjúsági szervezete, több mint ezer taggal. Közülük 23-an indulnak az MKP listáján.

 

Somogyi Szilárd a Mi Magunk! mozgalom képviseletében az önálló, dél-szlovákiai megye kialakításának fontosságáról beszélt.

 

Németh Gabriella, az MKP alelnöke a Házasság és család hete alkalmából a párt családpolitikával, a családok védelmével kapcsolatos javaslatait vázolta.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!