A maradék kétszáz jegy is elkelt, így telt ház előtt rendezik meg szombaton a Magyarország-Horvátország barátságos labdarúgó-mérkőzést a Groupama Arénában.

 

 

 

A magyar szövetség (MLSZ) csütörtök délután Facebook-oldalán jelezte, hogy minden belépőt megvettek a drukkerek.
 

mlsz

 hirdetes_300x300  

 

 

Az MLSZ honlapján azt is közölte, hogy „A mérkőzés kiemelt kockázatú, ezért a rendőrség jelen lesz a stadionban és annak közvetlen környezetében. Kérjük a szurkolókat, hogy a beléptetés hatékony ellenőrzése érdekében meghozott biztonsági intézkedéseket támogatandó, időben érkezzenek a stadionba és támogassák a rendezők munkavégzését. Felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a beléptetésnél alapos ruházat- és csomagátvizsgálásra is kell számítaniuk, és a jegyen szereplő adatokat a rendezők a személyazonosításra alkalmas okmányokban szereplő adatokkal összevetik. Akinek nem egyeznek a jegyen és a hivatalos dokumentumban szereplő adatai, nem léphet be a stadionba.”
 

 

„Az alkalmazott intézkedéseket az előkészítés során a szurkolók biztonságát és kényelmét szem előtt tartva hozták meg, az elmúlt időszak sajnálatos eseményeire a szervezők megfelelő intézkedésekkel reagálnak”.
 

 

A brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren és a városközpontban történt keddi robbantásokban több mint harminc ember vesztette életét, és kétszázhatvanan sebesültek meg.
 

 

Az egyaránt Eb-résztvevő magyar és horvát válogatott meccse szombaton 18 órakor kezdődik a Groupama Arénában, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

 

 

MTI, MLSZ.hu

Nyitókép: mlsz.hu

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!