A #Sieť és a Most-Híd elárulták szavazóikat, amikor koalícióba léptek a Smerrel – mondta Daniel Lipšic (OĽaNO-NOVA) a szlovák rádió Sobotné dialógy című műsorában.

 

„Kicsit bizarr a korrupcióellenes csomag érvényesítéséről beszélni, ha azt a Robert Fico – Robert Kaliňák páros fogja érvényesíteni. Valaki tényleg elhiszi, hogy Kaliňák, és Dušan Kováčik speciális ügyész vezetése alatt korrupciós ügyek lesznek leleplezve? Ha valaki hisz ebben, akkor megérett egy vizsgálatra, ami a szellemi állapotát illeti” – nyilatkozta Lipšic.

 

Az ellenzéki politikus vitapartnere a műsorban, Radoslav Procházka volt, aki azonban meg van győződve arról, hogy a korrupcióellenes küzdelem a korábbinál hatékonyabb lesz. „Én és Lucia Žitňanská (Most-Híd) vittük a zászlót a koalíciós megbeszélések alatt. Minden okom megvan hinni abban, hogy ez páros sikeres lesz. Kulcsfontosságú megtenni mindent azért, hogy a gorillák az őserdőben egyáltalán ne jöhessenek létre és ne szaporodhassanak” – mondta Procházka.

 

 hirdetes_300x300  

Lipšic Procházkának a következőket címezte: „A legutóbbi választásoknak jó hatásuk volt, mivel megmutatták egyes személyek jellemét. A pártok és egyének is dönthettek arról, milyen fényben mutatkoznak majd meg. Radoslav Prochádzkát generációja legtehetségesebb jogászának tartom, azonban a politikában nem elég a tehetség és az ügyesség.”

 

TASR

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!