A hajrájához érkezett az angol labdarúgó bajnokság is, a hétvégén a 33. fordulót bonyolították le. Továbbra is tartja hét pontos előnyét az év meglepetése a Leicester City.

 

A Premier Leauge 33. fordulójában a Leicester City a kiesés ellen menekülő Sunderland otthonából is elhozta a 3 pontot ezzel továbbra is tartja a hét pontos előnyét a Tottenham előtt.

 

Pedig meg volt a lehetőség, hogy növelje előnyét a Leicester ugyanis a Spurs a nap rangadóján a Manchester United együttesét győzte le viszonylag simán 3:0 arányban. A nap harmadik mérkőzésén a Liverpool remek játékkal győzte le a Stoke City gárdáját 4:1-re.

 

 hirdetes_810x300  

A szombati játéknapon az Arsenal gólzáporos döntetlen játszott a londoni derbyn a West Ham ellen, így valószínűleg ők már kiszálltak a bajnok címért folytatott harcban.

 

A forduló további eredményei:

 

Sunderland – Leicester 0:2

Liverpool – Stoke 4:1

Tottenham – Manchester United 3:0

Manchester City – West Bromwich 2:1

Aston Villa – Bornemouth 1:2

Crystal Palace – Norwich 1:0

Southampton – Newcastle 3:1

Swansea – Chelsea 1:0

Watford – Everton 1:1

West Ham – Arsenal 3:3

 

A Leicester tehát 5 fordulóval a vége előtt hét pontos előnyben van a Tottenham előtt. A tabella harmadik helyén az Arsenal található két ponttal megelőzve a Manchester City gárdáját.

 

A másik manchesteri alakulat mindössze az ötödik helyen található négy ponttal a City mögött. A Liverpool gárdája csalódást keltő szezont fut és csak a nyolcadik a tabellán.

 

Kép forrása: Tottenham hivatalos facebook oldala

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!