Frissítve: 21.36 Ľubomír Galko, az SaS alelnöke ma sajtótájékoztatón jelentette be, hogy zsarolási ügyről van tudomása. „Bugár Bélától tegnap kaptam egy tisztességtelen, lényegében piszkos ajánlatot”, mondta Galko.

 

Az SaS politikusa szerint Bugár azzal indokolta, hogy nem választották be őt a katonai hírszerzést ellenőrző parlamenti bizottságba, hogy kritikus hangnemet üt meg a kormánykoalícióval szemben.

 

Ha csendben lesz, visszatérhetnek a témára

 

 hirdetes_810x300  

Galko hozzátette, hogy Bugár jelezte neki, amennyiben felhagy a kormánykoalíció „rágalmazásával és sértegetésével”, akkor a „Most-Híd elnöke elintézi, és megkapja a bizottsági pozíciót”.

 


„Ma reggel azt mondta nekem, hogy mivel kedden ismét kritikus voltam a parlamentben, nem köti meg velem ezt a piszkos ügyletet”, folytatta Galko.

 

Most: irreális az egész

 

A Most-Híd irreálisnak tartja az egészet, „ezért sem a párt, sem Bugár Béla nem nyilatkozik az üggyel kapcsolatban”, mondta a párt szóvivője, Nagy András.

 

Galko azt is elmondta, hogy szerinte az egykori védelmi miniszter, Martinov Glváč miatt nem választották be az ellenőrző bizottságba.

 

HNonline.sk

Nyitókép: dennikn.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!