Csehországban egy olyan üdítőitalt bocsátanak piacra, amelynek marketingje Adolf Hitlerre és a holokauszt történéseire épül.

 

A termék neve Kefírer – a „kyslomliečny výrobok kefír” kifejezés betűszava (savanyú kefír tejtermék). Már maga az elnevezés is Hitlerre hajaz, ráadásul a csomagoláson a harmadik birodalom diktátorának jellemző haj- és bajuszviselete dominál. A termékleírásban a holokausztra vannak utalások: tiszta és teljes íz. Csak a legjobb, válogatott kultúrákat tartalmazza. Jelentősen növeli a koncentrációt. Már az első fogyasztás alkalmával úgy fogja magát érezni, mint egy emberfeletti ember”.

 

 

 

 hirdetes_810x300  

A különböző ízesítéseknél a marketingesek bővelkedtek kétértelmű utalásokban. A termék május 17-től válik elérhetővé a cseh üzletekben.

 

kefir3eper_hn
„Ez a Kefírer kémiailag kezelt epret tartalmaz, amit féltő gondoskodással termesztettek a mi lengyel földműveseink. Rendkívül hatékony felfúvódás ellen”. Forrás: HNonline.sk

 

 

kefri_2_vanilia_hn
” Áttörhetetlen aromát biztosító speciális vaníliaporral ízesített Kefírer. Megfelelő kísérő erősebb sör (csehül ležiak, a lágerre utal) és más szeszes italok mellé.”. Forrás: HNonline.sk

 

kefir4csoki_hn
Ez a típus valószínűleg nem kerül forgalomba, mert nem ízlett a vezetőségnek… Forrás: HNonline.sk

 

HNonline.sk

Nyitókép: echo24.cz

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!