Pozsonyban pénteken, azaz szeptember 16-án az informális EU csúcstalálkozó miatt ingyenes lesz a városi tömegközlekedés (MHD) – jelentette be Ivo Nesrovnal, Pozsony főpolgármestere. Emellett pedig a Pozsonyi kerület egész területén díjmentes lesz a közlekedés a regionális autóbuszokon is.

 

Pénteken mindenki használja ki az ingyenes tömegközlekedést!

 

„Nem szeretnénk ha egy ilyen jelentő eseményt – mint amilyen a pénteki 27 európai vezető informális találkozója –  a pozsonyi lakosok csupán a komplikációkkal és a korlátozásokkal kötnének egybe”

 

magyarázta Nesrovnal, majd felszólította az embereket arra, hogy pénteken minél többen használják ki az ingyenes pozsonyi tömegközlekedést.

 hirdetes_300x300  

 

„Tudom, hogy ez nem megoldás az összes problémára, de bízom benne, hogy a pénteki közlekedéssel kapcsolatos komplikációkra legalább részben megoldást kínál”.

 

A Pozsonyi kerületben a Slovak Lines-os autóbuszokon is díjtalan lesz a közlekedés

 
Nesrovnal azonban azt is hozzátette, hogy a csúcstalálkozó a tömegközlekedés egyes vonalait is érinteni fogja, de a részletekről időben értesíteni fogják a nyilvánosságot.

 

A közlekedést a Slovak Lines autóbusz-közlekedési vállalat is segíteni fogja, ugyanis a Pozsonyi kerületben szintén ingyenes közlekedést biztosít.

 

Forrás: teraz.sk/aktuality.sk

Nyitókép: čas.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!