A Központi Nyomozó Főügyészség az Országos Rendőr-főkapitánysággal és a Terrorelhárítási Központtal csütörtök délelőtt rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Teréz körúti robbantás ügyében, ahol bejelentették: őrizetbe vették a Teréz körúti robbantás gyanúsítottját. Megerősítették: a robbantás helyszínén egy elkövető volt.

 

Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú, ezidáig büntetlen előéletű fiatalembert a Teréz körúti robbantással összefüggésben

 

– jelentette be csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Keresztes Imre főügyész.  Keresztes Imre főügyész a sajtótájékoztatón bejelentette: az elfogott férfit a gyanúsítás ellen panasszal élt, őrizetbe vették.

 

A főügyész kiemelte, a férfi nem budapesti illetőségű, elfogására Keszthelyen került sor;  a gyanúsított nem tett vallomást.

 hirdetes_300x300  

 

Elmondta, jelenleg is tart a nyomozás, hiszen számos körülményt kell még felderíteni. Megerősítette: a robbantás helyszínén egy elkövető volt.

 

 

mti

Nyitókép: térfigyelő kamera pillantkép

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!