A Bajnokok Ligája szerdai játéknapján újabb nyolc mérkőzést rendeztek a csoportkör 4. fordulójában. A játéknapon a Nemanja Nikolicsot is foglalkoztató Legia Varsó hazai pályán fogadta a címvédő Real Madridot.

 

 

Legia Warsaw – Real Madrid 3-3 (1-2)
Helyszín:
Stadion Wojska Polskiego
Gólszerzők:
Odjidja-Ofoe (40.), Radovic (58.), Moulin (83.) ill. Bale (1.), Benzema (35.), Kovacic (85.)
Sárga: – ill. –
Kiállítás:

 

Legia Warsaw: Malarz – Bereszynski, Rzezniczak, Pazdan, Hlousek – Kopczynski, Moulin – Guilherme, Odjidja-Ofoe (Jodlowiec 87.), Radovic (Prijovic 77.) – Nikolic (Kucharczyk 69.). Vezetőedző: Jacek Magiera.

 hirdetes_300x300  

 

Real Madrid: Navas – Carvajal, Nacho, Varane, Coentrao (Asensio 77.) – Bale, Kovacic, Kroos, Ronaldo – Morata (Mariano 85.), Benzema (Vazquez 65.). Vezetőedző: Zinedine Zidane.

 

 

 

Elképesztő bravúrt hajtott végre Nemanja Nikolics és a Legia Varsó. A varsóiak két gólos hátrányból felállva fordítottak a címvédő Real Madrid ellen, de végül egy ponttal be kellett érniük Nikolicséknak. A magyar válogatott támadó 69 percet töltött a pályán. A Real ezzel nem tudta bebiztosítani a továbbjutást a legjobb 16 közé. Ezt legközelebb a Sporting otthonában teheti meg november 22-én. A csoport másik mérkőzésén a Dortmund szenvedős győzelmet aratott a Sporting ellen, de így is bejutottak a legjobb 16 közé.

 

https://www.youtube.com/watch?v=h5f1uOhELKQ

 

Az E-csoportban a Monaco sima győzelmet aratott az orosz CSKA Moszkva ellen. A találkozón hosszú idő után duplázott a kolumbiai Radamel Falcao. A hercegségbeliek pedig végül 3:0 arányban győztek. Így veretlenül vezetik csoportjukat négy fordulót követően két győzelmmel és két döntetlennel. A csoport másik mérkőzésén a Tottenham a német Leverkusen csapatával mérkőzött. A londoniak komoly hullámvölgybe kerültek, zsinórban hatodik mérkőzésükön maradtak nyeretlenek. Ezzel a Leverkusen is megelőzte Pochettino csapatát is a csoportban.

 

https://www.youtube.com/watch?v=g-Iu7KP2PR8

 

A G-csoportban első BL szezonját teljesítő Leicester továbbra sem kapott gólt

 

Ezúttal Dániában a Köbenhavn otthonában nem kapott gólt Schmeichel. És veretlenül vezetik csoportjukat a rókák. A kvartett másik mérkőzésén a portugál Porto soványka egy gólos győzelmet aratott a belga Club Brugge ellen.

 

Monaco's players celebrate after scoring a goal during the UEFA Champions League Group E football match between AS Monaco FC and PFC CSKA Moscow at the Louis II Stadium in Monaco on November 2, 2016. / AFP / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT (Photo credit should read ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/Getty Images)
Monacoi játékosok gólöröme….

 

https://www.youtube.com/watch?v=WeI3nqXFnXU

A H-csoportban az olasz bajnok Juventus nem bírt a francia Lyon csapatával. A hajrában értékes pontokat hullajtottak el a zebrák. Higuain büntetőből szerzett góljára a 85. percben válaszolt Tolisso, ezzel pedig a torinóiak csupán a második helyen tanyáznak csoportjukban. A csoport másik mérkőzésén ugyanis a Sevilla kiütötte a horvát Dinamo Zágráb csapát négy góllal. Az andalúziaiak remek formában vannak a bajnokságban és a nemzetközi porondon egyaránt, 10 ponttal veretlenül vezetik csoportjukat.

 

9923d13d126d71c77efd6baf76c8faf175c0024e0ee6a231bcpimgpsh_fullsize_distr
A hajrában egyenlített a Lyon Torinóban…

 

 

 

A szerdai játéknap eredményei:

 

Borussia Dortmund – Sporting CP 1 – 0

FC Köbenhavn – Leicester City 0 – 0 

FC Porto – Club Brugge 1 – 0

Juventus – Lyon 1 – 1

Legia Varsó – Real Madrid 3 – 3

Monaco – CSKA Moszkva 3 – 0

Sevilla – Dinamo Zágráb 4 – 0

Tottenham – Leverkusen 0 -1 

 

A csoportok állása 4 fordulót követően:

efgh

Képek: uefa.com, eredmenyek.com

Körkép.sk

 

 

 

 

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!