Véghajrában az amerikai elnökválasztási kampány. Újabb fordulatként most a republikánus jelölt szerzett előnyt demokrata riválisa előtt. A Washington Post felmérése szerint egy héttel a választás előtt 46–45-re Donald Trump vezet.

 

„Naggyá tesszük Amerikát, rendben?”

 

Trump Wisconsinban kampányolt, ahol arra próbálta rábeszélni az előszavazókat, hogy változtassák meg a szavazatukat mégpedig úgy, hogy rá szavaznak. A választóknak erre még csütörtökig van lehetőségük.

 

 hirdetes_810x300  

„Ha itt élnek, Michiganben, Pennsylvaniában vagy Minnesotában, akkor megváltoztathatják a szavazatukat Donald Trump javára, és újból naggyá tesszük Amerikát, rendben? Clinton nem teszi naggyá Amerikát”

 

mondta a republikánus jelölt.

 

Obama Clintont védelmezi

 

Obama elnök Ohióban védelmébe vette Hillary Clintont, miután újra vizsgálják a jelölt e-mail ügyét.

 

„Követett el hibákat? Természetesen, ahogyan én is. Nincs senki a közéletben az utóbbi 30 évben, aki ne tett volna ilyet, de ő alapvetően jó és tisztességes ember, aki tudja, mit tesz. Kiemelkedő elnök lesz”

 

mondta Barack Obama.

 

A bizonytalan helyzet semmiképp nem jött jól a Floridában kampányoló Clintonnak, mert védekeznie kell. Trump természetesen kihasználja, hogy az ő botrányairól most kevesebb szó esik, és azonnal támadásba is lendült.

 

Forrás: hu.euronews.com

Nyitókép: fastphillysports.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!