Úgy tűnik, hogy Eva Rezešová, aki négy ember halálát okozva karambolozott 2012-ben az M3-ason, valóban jó útra tért.

 

A Blikk.hu információ szerint – bár lehetősége lett volna – nem kért perújrafelvételt. Nem akarja családját kitenni az újabb tárgyalásokkal járó tortúrának. Inkább csöndben leüli büntetését, közben pedig a börtön varrodájában szorgoskodik. A szakértő pedig úgy vélik, hogy az újabb eljárás akár kedvezőbb ítéletet is hozhatna a milliomosnő számára.

 

„A perújrafelvétel egy különleges eljárás, aminek akkor van létjogosultsága, ha új bizonyítékok merülnek fel”

 

– magyarázta dr. Kamarás Péter ügyvéd.

 hirdetes_300x300  

 

Ezek jelenthetik az elítélt felmentését, vagy azt, hogy sokkal enyhébb büntetést kaphat, mint kapott alapesetben. Fontos azonban, hogy perújrafelvételt nemcsak a védő, de az ügyész is kérhet. Aki erről a lehetőségről lemond, esélyt sem ad magának a kedvezőbb ítéletre.”

 

ywckoomctamg9w5qlfk2xq-eva-varholikova-rezesova-vazenie-blikk-novy-cas
Fotó: aktuality.sk

 

Édesanyja és gyermekei is rendszeresen látogatják Rezešovát, sőt nagyobb lánya a Facebookon is leírta, hogy mennyire szereti az édesanyját, akit példaképének tekint.

 

Viselkedéséből és döntéseiből kiindulva Eva Rezešová nagy változáson ment át: a nő, aki a tragikus baleset előtt élte a milliomosok gondtalan életét, úgy tűnik, ma már nincs többé.

 

Egy család halt meg

 

Eva Rezešová 2012. augusz­tus 21-én az M3-as autópálya hatvani le­hajtó­ja közelében BMW X5-ös terepjárójával 165 kilométeres óránkénti sebességgel belerohant az előtte haladó Fiat Puntóba. Az autó teljesen kiégett: utasai közül hárman a helyszínen életüket vesztették, a negyedik áldozat a kórházban halt meg. A nőt kilenc év börtönre ítélték.

 

Forrás: blikk.hu

Nyitókép: cas.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!